ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων η Γουανγκζού

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων η Γουανγκζού

Με γκολ στο 93ο λεπτό η Γουανγκζού Εβεργκράντ νίκησε την Κλαμπ Αμέρικα με 2-1 στην Οσάκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (VIDEO).

Μεγάλη νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων πανηγύρισε η Γουανγκζού Εβεργκράντ. Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, επικράτησε με 2-1 της Κλαμπ Αμέρικα και πέρασε στην 4άδα της διοργάνωσης.

Η Αμέρικα προηγήθηκε στο σκορ με τον Περάλτα στο 55', αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε η ανατροπή από τους Κινέζους. Στο 80' ισοφάρισαν με τον Ζενγκ και στο 93' πήραν τη νίκη με το τέρμα του Παουλίνιο. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα.

Η Σανφρέτσε Χιροσίμα στο δρόμο της Ρίβερ Πλέιτ

Στο άλλο ματς, η Σανφρέτσε Χιροσίμα από την Ιαπωνία είχε εύκολο έργο απέναντι στη ΤP Μαζέμπε από τη Λ.Δ Κονγκό. Μπροστά σε 23.600 συμπατριώτες τους στην Οσάκα, οι Ιάπωνες άνοιξαν το σκορ με τον Σιοτάνι στο 44ο λεπτό. Ο Τσίμπα στο 56' κι ο Ασάνο στο 78' διαμόρφωσαν το 3-0 επί της Μαζέμπε με τους Αφρικανούς να μη προβάλλουν καμία αντίσταση.

Η ώρα της Μπαρτσελόνα και της Ρίβερ

Ο πρώτος, χρονικά, ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων είναι προγραμματισμένος για τις 16 Δεκεμβρίου στην Οσάκα με τη Σανφρέτσε Χιροσίμα και τη Ρίβερ Πλέιτ να διεκδικούν μια θέση στον τελικό της Γιοκοχάμα (20/12). Την επομένη (17/12) η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Γουανγκζού Εβεργκράντ στη Γιοκοχάμα.



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ