ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ

Στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ

Δημοσιογράφοι, κάμερες και φωτογράφοι βρήκαν την ευκαιρία μπήκαν στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ και την επόμενη μέρα αποκάλυψαν πως είναι αυτά. Με τη σειρά κάθονται οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας αλλά και ποιες παροχές έχουν. (VIDEOS)

Την Τετάρτη το βράδυ ο Γουέιν Ρούνεϊ πραγματοποίησε ένα ιστορικό ρεκόρ καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας καθώς ξεπέρασε τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και έγινε ο πρώτος που φτάνει τα 50 γκολ με την φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

Για χάρη του μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα με την Ελβετία τα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ άνοιξαν για δημοσιογράφους, κάμερες και φωτογράφους προκειμένου να αποθανατίσουν τη στιγμή όπου ο Ρόι Χόντγκσον θα έδινε τη φανέλα με το νούμερο 50 στον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την ομιλία του αρχηγού των "λιονταριών".

Μια μέρα μετά αρκετές ιστοσελίδες στην Αγγλία μεταξύ των οποίων και η "Mirror" έκανε εκτενή αναφορά στο πως είναι τα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ, με τη σειρά κάθονται οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας, τι παροχές έχουν, τι φωτογραφίες υπάρχουν και ότι μπορεί να φανταστεί ο κάθε αναγνώστης.

Διαβάστε τι ανέφερε στο δημοσίευμα της η "Mirror":

"Τι υπάρχει έξω από τα αποδυτήρια;

Στα δεξιά της εισόδου είναι μια μεγάλη φωτογραφία του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον με τον Πίτερ Σίλτον.

Χαμηλότερα βρίσκεται ένα "τραπέζι" γεμάτο από ταινίες και άλλα υλικά που χρειάζονται οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας.

Στα αριστερά της εισόδου είναι καθρέφτες και τρία πιστολάκια εντοιχισμένα πάνω στον τοίχο. Ακόμα πιο δίπλα είναι τα μπάνια και τα ντους.

Η θέση του κάθε παίκτη;

Καθώς ο Ρούνεϊ προχωρούσε στα αποδυτήρια πήρε τη θέση του δίπλα στον Τσέϊμπερλεν και τον Στέρλινγκ.

Στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ

Με τον Γκάρι Κέιχιλ και Κρις Σμόλινγκ επίσης να κάθεται ο ένας στον άλλο, φαίνεται ότι οι συγκεκριμένες θέσεις είναι αποφασισμένες με βάση τη θέση των ποδοσφαιριστών.

Η πραγματικότητα είναι πως πάνε σύμφωνα με τον αριθμό της φανέλας του καθενός για αυτό και είναι πιθανό να αλλάζουν από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Για το ματς της Αγγλίας με την Ελβετία η σειρά με την οποία καθόντουσαν ήταν οι εξής: Χαρτ, Κλάιν, Σο, Σέλβεϊ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Μίλνερ, Ντελφ, Στέρλινγκ, Ρούνεϊ, Όξλεϊντ-Τσέϊμπερλεν, Γκιμπς, Μπάτλαντ, Γούολκοτ, Στόουνς , Τζαγκιέλκα, Βάρντι, Κέιν, Μέισον, Μπάρκλεϊ, Χίτον.

Το "νούμερο 1" της Αγγλίας κάθεται ακριβώς στα δεξιά της εισόδου και οι υπόλοιποι της ενδεκάδας καλύπτουν δυο πλευρές του δωματίου (πηγαίνοντας αντίθετα από τους δείκτες του ρολογιού). Οι υπόλοιποι παίκτες καλύπτουν τις άλλες δυο πλευρές του δωματίου

Τι έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής;

Κάθε μέλος της ομάδας φαίνεται ότι έχει περίπου ένα μέτρο διαθέσιμο πάνω στον πάγκο.

Επίσης έχουν τρεις κρεμάστρες και ένα ράφι πάνω από το κεφάλι τους για άλλα αντικείμενα αλλά χώρο για πολλά ζευγάρια παπούτσια κάτω από τον πάγκο.

Τι άλλο υπάρχει μέσα στο δωμάτιο;

Υπάρχουν μεγάλες τηλεοράσεις στις δυο γωνίες του δωματίου.

Στη γωνία που χωρίζει την αρχική ενδεκάδα με την υπόλοιπη ομάδα υπάρχει επίσης ένα σταν με ένα κομπιούτερ συνδεδεμένο με την τηλεόραση.

Στην ίδια γωνία υπάρχει ένα ψυγείο το οποίο έχει διάφορα ισοτονικά υγρά και νερά.

Τι άλλο θα μπορούσε να παρατηρήσει κανείς;

Πέρα από το γεγονός ότι ο Ρόι Χόντγκσον έδειχνε πιο ενθουσιασμένος από τον Ρούνεϊ για το γεγονός ότι έφτασε τα 50 γκολ έδειξε και πόσο ταπεινός είναι ο αρχηγός της Αγγλίας. Καθώς στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλο το τεχνικό τιμ και είπε πως είναι μια μεγάλη στιγμή για τον εαυτό του και την οικογένεια του αλλά ελπίζει μια μέρα ένας από τους νέους παίκτες να μπορέσει να τον περάσει".

Στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ
Στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ
Στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ