ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Σπρώχνει" Καρίγιο στην Ίντερ ο Βερόν

"Σπρώχνει" Καρίγιο στην Ίντερ ο Βερόν

Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γκουίντο Καρίγιο και αποκάλυψε πως έχει συμβουλέψει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να τον πάρει τώρα στην Ίντερ.

Υπάρχει φυσικά αιτία, με τον νυν πρόεδρο της Εστουδιάντες Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν να έχει φορέσει στο παρελθόν τη τη φανέλα των "νερατζούρι" σε μία περίοδο μάλιστα (2004-06) όπου είχε προπονητή τον νυν τεχνικό της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

"Ο Καρίγιο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Δεν υπάρχει μία επίσημη πρόταση από την Ίντερ, μπορώ όμως να δώσω συμβουλή για να πάρει ένα τέτοιο ταλέντο", δήλωσε ο Βερόν στην ιταλική ιστοσελίδα "Calciomercato.com", με τον Αργεντίνο να αποκαλύπτει επίσης:

"Σπρώχνει" Καρίγιο στην Ίντερ ο Βερόν
2005 GETTY IMAGES

"Ναι, μιλήσαμε με τον Ρομπέρτο για τον Καρίγιο, εδώ και αρκετό καιρό. Περιμένω να καταλάβω τι μπορεί να συμβεί τώρα".

Σημειώνεται πως πολύ καλή άποψη για τον Καρίγιο (φέτος μετράει 18 γκολ και 1 ασίστ σε 42 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) έχει σχηματίσει και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ίντερ, Μιραμπέλι, ο οποίος τον έχει παρακολουθήσει, με τους Αργεντινούς από την πλευρά τους να φέρονται πάντως αποφασισμένοι να μη συζητήσουν για ένα ποσό κάτω από τα 10 εκ.ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ