ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Special ύμνοι Ιμπραχίμοβιτς για Μουρίνιο

Special ύμνοι Ιμπραχίμοβιτς για Μουρίνιο
© EPA

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζοζέ Μουρίνιο ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, τονίζοντας πως θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, δείχνοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον ίδιο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι μια ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί του Λουίς Φαν Χάαλ και είναι δεδομένο πως θα του γίνουν όλα τα χατίρια στο μετεγγραφικό επίπεδο, ούτως ώστε να φτιάξει την ομάδα που ονειρεύεται και να την οδηγήσει και πάλι σε μονοπάτια επιτυχίας.

Ένας από τους παίκτες που ακούγονται εντόνως αυτές τις ημέρες, είναι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Ο Σουηδός στράικερ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού δεν θα συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουνάιτεντ αποτελεί το Νο1 πιθανό προορισμό του, αν και έχει πολλές προτάσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων με ασύλληπτα χρήματα, κυρίως από τη Μέση Ανατολή.

Ο "Ίμπρα" σε δηλώσεις που έκανε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Σουηδίας ενόψει του επικείμενου EURO στα γήπεδα της Γαλλίας, ανέφερε πως θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Μουρίνιο, με τον οποίο συνυπήρξε στην Ίντερ με εξαιρετικά αποτελέσματα, χωρίς πάντως να αναφερθεί σε πρόταση της Γιουνάιτεντ στον ίδιο.

Special ύμνοι Ιμπραχίμοβιτς για Μουρίνιο
© EPA

"Είχα ένα φανταστικό διάστημα μαζί του στην Ίντερ και όταν έφυγα από εκεί, είπαμε πως ίσως συνεργαζόμασταν ξανά στο μέλλον", τόνισε ο Σουηδός και απαντώντας στο αν μιλάει μαζί του, είπε πως "μιλάω μαζί του κάθε μέρα από τότε που έφυγα από την Ίντερ. Μιλάμε πολύ. Είναι αυτός που μπορεί να φέρει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξανά στην κορυφή. Αν θέλεις δράση, φέρνεις τον Μουρίνιο. Είναι νικητής".

Ο 34χρονος ρωτήθηκε για το αν μπορεί στην ηλικία του να αντέξει τους ρυθμούς της Premier League και απάντησε: "Είχα μια εξαιρετική σεζόν, φανταστική. Η ηλικία δεν είναι σημαντική. Όλα είναι μέσα στο μυαλό σου. Αν θέλω να συμβεί κάτι, θα το κάνω να συμβεί. Αν θέλω να κάνω κάτι, το κάνω".

Από 'κει και πέρα, ο Ιμπραχίμοβιτς είπε πως αυτή την περίοδο επικεντρώνεται στο EURO και στα φιλικά που έχει η Εθνική του στον δρόμο για την Γαλλία. Δήλωσε ανυπόμονος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πως αν υπάρξει κάτι νεότερο, θα ενημερώσει ο ίδιος και πως δεν θα κάνει ανακοινώσεις πριν το EURO. Παράλληλα, τόνισε πως απολαμβάνει όλη την σεναριολογία που αναπτύσσεται και γράφεται για το μέλλον του.

"Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να πάρω την καλύτερη απόφαση. Όλα εκείνα που με χρειάζομαι για να απολαμβάνω τη ζωή μέσα και έξω από το γήπεδο", σχολίασε ακόμα ο "Ίμπρα", ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης ζήτησε 15.000.000 ευρώ τον χρόνο για να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ και να γίνει κάτοικος "Old Trafford".

Special ύμνοι Ιμπραχίμοβιτς για Μουρίνιο
© EPA
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ