ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουηδική ομάδα δεν μπήκε στην μοιραία πτήση

Σουηδική ομάδα δεν μπήκε στην μοιραία πτήση

Ποδοσφαιρική ομάδα 3ης κατηγορίας της Σουηδίας ήταν να μπει στην μοιραία πτήση της Lufthansa και τελευταία στιγμή η απόφαση άλλαξε διότι θα ήταν μεγάλη η αναμονή στο Ντίσελντορφ!

Η αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας, Dalkurd FF, η οποία αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Σουηδίας, ήταν προγραμματισμένο να μπει στην μοιραία πτήση του Airbus Α320 της Germanwings (Lufthansa), η οποία συνετρίβη στις Νότιες Άλπες και άπαντες οι επιβαίνοντας έχασαν την ζωή τους.

Για καλή τους τύχη η απόφαση άλλαξε τελευταία στιγμή, καθώς οι υπεύθυνοι θέλησαν να αποφύγουν την πολύωρη αναμονή στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

Η ομάδα ήταν για προετοιμασία στην Βαρκελώνη και επέστρεφε στην πατρίδα, επιλέγοντας διαφορετική σειρά πτήσεων για να φτάσουν στην Στοκχόλμη.

Η ανταπόκριση με την μοιραία πτήση είχε συνολικά 4 πτήσεις, ενώ αυτή που τελικά επελέγη είχε 3, με... στάσεις σε Ζυρίχη και Μόναχο. Σίγουρα αυτόν που είχε αρχικά την ιδέα για την αλλαγή θα τον ευγνωμονούν όλοι, καθώς τους έσωσε την ζωή.

Η Dalkurd FF πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση, χάνοντας οριακά την άνοδο στην 2η κατηγορία, άνοδος που αποτελεί στον στόχο για φέτος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ