ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες: "Μου λείπουν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ"

Σουάρες: "Μου λείπουν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ"

Ο Λουίς Σουάρες επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ για να δει τους παλιούς του συμπαίκτες και κατά την αναχώρησή του δεν έκρυψε το ισχυρό του δέσιμο με τους "κόκκινους".

Το "Anfield" αποτέλεσε το ποδοσφαιρικό του σπίτι για 3,5 χρόνια και παρότι ανήκει στη Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2014 ο Λουίς Σουάρες δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται για τη Λίβερπουλ και να παρακολουθεί στενά ό,τι αφορά την πρώην ομάδα του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε μάλιστα το γεγονός ότι είχε κάποιο "κενό" στο πρόγραμμά του με τη Μπαρτσελόνα (δεν έχει μεσοβδόμαδη αγωνιστική υποχρέωση) και την Τρίτη ταξίδεψε στην Αγγλία, συνοδευόμενος από τις δύο μικρότερες κόρες του, όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς καλούς φίλους στο Μέλγουντ .

"Ήταν φανταστικό που είδα τα παιδιά. Οι άνθρωπο που δουλεύουν εδώ είναι πραγματικά καλοί και μου λείπουν, οπότε ήθελα να έρθω εδώ και να δω μερικούς φίλους. Έχω πραγματικούς φίλους εδώ.

Σουάρες: "Μου λείπουν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ"

Πέρασα καλά σε αυτό το μέρος για 3,5 χρόνια και όταν έχεις κάποιες καλές στιγμές στη ζωή σου, αυτό είναι κάτι που θυμάμαι. Προσπαθώ πάντα να παρακολουθώ τα παιχνίδια της Λίβερπουλ και να κοιτάζω για τα αποτελέσματά της.

Ενδιαφέρομαι πάντα για το πώς πηγαίνει η Λίβερπουλ επειδή είναι μία σημαντική ομάδα στη ζωή μου", δήλωσε ο 29χρονος φορ στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ κατά την αποχώρησή του από το προπονητικό κέντρο των "κόκκινων".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ