ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες: "Είπα ψέματα στη γυναίκα μου για το δάγκωμα στον Κιελίνι"

Σουάρες: "Είπα ψέματα στη γυναίκα μου για το δάγκωμα στον Κιελίνι"

Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο δάγκωμα στον Τζόρτζιο Κιελίνι, αποκαλύπτοντας πως είπε ψέματα στη γυναίκα του για το συγκεκριμένο συμβάν. (VIDEO)

Η πορεία της εθνικής Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στιγματίστηκε απ' το δάγκωμα του Λουίς Σουάρες στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο πλαίσιο των ομίλων της οργάνωσης.

Η κίνηση του Ουρουγουανού στράικερ δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, με αποτέλεσμα ο Σουάρες να συνεχίσει κανονικά στον αγώνα. Όμως, στη συνέχεια ανέλαβε δράση η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, η οποία τιμώρησε με τέσσερις μήνες αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα τον 29χρονο στράικερ, ενώ παράλληλα του υπέβαλε ποινή εννιά αγωνιστικών για τους αγώνες της εθνικής ομάδας.

Ο Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη στην καταλανική εφημερίδα " Sport" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο εν λόγω συμβάν, αποκαλύπτοντας πως είπε ψέματα στη γυναίκα του.

"Με πόνεσε πολύ. Τα παιδιά μου με ρωτούσαν γιατί δεν έπαιζα. Για να είμαι ειλικρινής, με πονούσε πραγματικά. Περισσότερο επειδή δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Είμαι πολύ ήσυχος και το γνωρίζει η οικογένειά μου. Τα παιδιά μου γνωρίζουν πως ο πατέρας τους είναι άνθρωπος και κάνει λάθη, όπως όλοι.

Πλήγωσα τη Σοφία (σ.σ. η σύζυγός του) επειδή της είπα ψέματα. Με ρώτησε για το δάγκωμα και το αρνήθηκα. Είχα πρόβλημα να το πιστέψω, πόσο μάλλον να το πω. Δεν μπορούσα να το καταλάβω. Την πλήγωσα επειδή ήξερε πως δεν είμαι τέτοιος τύπος. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του. Αν δεν ήμουν αυτός που είμαι, δεν θα έφτανα ποτέ μέχρι την Μπαρτσελόνα", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ