ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοβαρός τραυματισμός για Μοντολίβο

Σοβαρός τραυματισμός για Μοντολίβο
Μοντολίβο-Ιταλία

Ο Ρικάρντο Μοντολίβο θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της τρέχουσας σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στην ισοπαλία της Ιταλίας με την Ισπανία.

Αρκετά άτυχος στάθηκε ο Ρικάρντο Μοντολίβο στην αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ισπανία για τα προκριμαστικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο αρχηγός της Μίλαν συγκρούστηκε με τον Σέρχιο Ράμος στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης στο "Γιουβέντους Στέιντιουμ" και δεν κατάφερε ποτέ να σηκωθεί από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση το πρωί της Παρασκευής, ο 31χρονος μέσος υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ για τους επόμενους έξι μήνες περίπου και κατά συνέπεια να ολοκληρωθεί άδοξα η σεζόν γι' αυτόν.

Ο Μοντολίβο το καλοκαίρι βρέθηκε προ της πόρτας εξόδου από τη Μίλαν μετά από τέσσερα χρόνια, ωστόσο μετά από επιμονή του Αντριάνο Γκαλιάνι, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και συνέχισε να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Στην εθνική Ιταλίας αντικαταστάθηκε από τον αρχηγό της Τορίνο, Μάρκο Μπενάσι, για τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την ΠΓΔΜ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ιταλία και Ισπανία έφεραν στην κορυφή την Αλβανία
Τρομερή γκάφα του Μπουφόν και 1-0 η Ισπανία
Ο Βεντούρα έδιωξε τον Πελέ απ' την αποστολή της Ιταλίας
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ