ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούπερ πρόταση από Άρσεναλ για Μοράτα!

Σούπερ πρόταση από Άρσεναλ για Μοράτα!

Ο Άλβαρο Μοράτα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ρεάλ μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Γιουβέντους, αλλά το πιθανότερο είναι να αφήσει εκ νέου την Μαδρίτη. Διαβάστε το story.

Η Γιουβέντους κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να κρατήσει και τη νέα σεζόν στο Τορίνο τον Άλβαρο Μοράτα, τον άνθρωπο που εκτός των άλλων της χάρισε το Coppa Italia απέναντι στη Μίλαν (πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 110' έχοντας μπει δύο λεπτά νωρίτερα) και το νταμπλ, όμως η προσπάθειά της είναι πολύ δύσκολο να στεφθεί με επιτυχία.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και οι διοικούντες την "βέκια σινιόρα" επιθυμούν όσο τίποτα άλλο την παραμονή του Ισπανού επιθετικου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται από αυτούς αφού υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του παίκτη που επιτρέπει στην Ρεάλ να τον ξανακάνει δικό της αυτό το καλοκαίρι καταβάλλοντας το ποσο των 30.000.000 ευρώ στους "μπιανκονέρι".

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τανκρέντι Παλμέρι, στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει ήδη μπει και η Άρσεναλ, κάνοντας μάλιστα μία τρομερή οικονομική πρόταση στους Μαδριλένους ύψους 50.000.000 ευρώ!

Είναι η μεγαλύτερη πρόταση που έχει δεχτεί η Ρεάλ για τον Μοράτα και φαντάζει αρκετά πιθανό να τον πάρει πίσω στο "Bernambeu" μόνο και μόνο για τον πουλήσει στην Άρσεναλ και να βγάλει κέρδος, από τη στιγμή μάλιστα που η ίδια δεν μπορεί να του εγγυηθεί πως θα παίζει βασικός.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ