ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούπερ ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ για Κοντογκμπιά

Σούπερ ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ για Κοντογκμπιά

Μίλαν και Ίντερ αναμένεται να δώσουν μάχη μέχρι τελικής... πτώσης για τον Ζοφρέ Κοντογκμπιά καθώς εκπρόσωποι και των δύο συλλόγων του Μιλάνου βρίσκονται στο Μοντεκάρλο και διαπραγματεύονται με τη Μονακό και τον παίκτη. Στα 40.000.000 έχει εκτοξευτεί η τιμή του.

Αν ο Πολ Πογκμπά θεωρείται αυτή τη στιγμή ως το πιο "καυτό" μεταγραφικό προϊόν στο ποδοσφαιρικό παζάρι τότε ο δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο συμπατριώτης του και συνομήλικός του, Ζοφρέ Κοντογκμπιά.

Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος εντυπωσίασε με την παρουσία του στη Μονακό την περασμένη διετία και τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμος να εξαργυρώσει αυτές τις εμφανίσεις του, με τις Μίλαν και Ίντερ να "σφάζονται στα πόδια του" για το ποια θα τον αποκτήσει .

Σούπερ ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ για Κοντογκμπιά

Είναι εντυπωσιακό πως βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής στο Μονακό για να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του τόσο ο εκτελεστικός διευθυντής της Μίλαν και δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνι, όσο και ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Φασόνε, με την κάθε μία πλευρά να προσπαθεί να αποκτήσει το "πάνω χέρι" προκειμένου να ολοκληρώσει εκείνη το deal.

Τα λόγια μάλιστα του Αντριάνο Γκαλιάνι είναι χαρακτηριστικά: "Όποιος κερδίσει, είτε εμείς είτε η Ίντερ, θα αιμοραγήσει. Ο ανταγωνισμός είχε ως συνέπεια να εκτοξευτεί η τιμή του παίκτη αλλά και το κασέ του. Ξεκινάει από τουλάχιστον 35 εκατομμύρια ευρώ, όμως μπορεί να ξεπεράσει και τα 40 εκατομμύρια.

Σούπερ ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ για Κοντογκμπιά

Και ο Κοντογκμπιά ζητάει τώρα αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να πειστεί", τόνισε ο άνθρωπος που κινεί τα μεταγραφικά νήματα για τους "ροσονέρι" και πρόσθεσε: "Όποιος κερδίσει αυτό το παιχνίδι δεν είναι σίγουρο πως θα είναι ο πραγματικός νικητής. Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, σε 30 χρόνια έχω δει πάρα πολλά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τώρα έχουμε ντέρμπι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ