ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόκρος: "Ο Ιμπραχίμοβιτς μου κατέστρεψε την καριέρα"

Σόκρος: "Ο Ιμπραχίμοβιτς μου κατέστρεψε την καριέρα"

Ο Ράιαν Σόκρος έχει φορέσει μόνο μία φορά τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας αλλά η εμπειρία του είναι άκρως... τραυματική. Αιτία ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς όπως εξομολογείται ο αρχηγός της Στόουκ.

Συνήθως το πρώτο ματς ματς που αγωνίζεται κάποιος φορώντας τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του το θυμάται με καμάρι και υπερηφάνεια, όμως στην περίπτωση του Ράιαν Σόκρος ο κανόνας αυτός δεν ισχύει, αφού ο ίδιος αποτελεί τη "μαύρη εξαίρεση".

Τον Νοέμβριο του 2012 έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας σε αγώνα κόντρα στην Σουηδία μπαίνοντας στο 74' και στο διάστημα που πάτησε το χορτάρι, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πέτυχε τρία γκολ (από τα τέσσερα συνολικά του εκείνη τη βραδιά) απέναντι στα "λιοντάρια", με το ένα εξ'αυτών να είναι ένα απίστευτο τακουνάκι από 35 μέτρα.

Σόκρος: "Ο Ιμπραχίμοβιτς μου κατέστρεψε την καριέρα"

"Η οικογένειά μου με κοροϊδεύει πάντα και αυτό γιατί τα μοναδικά 10 μου λεπτά στην εθνική ομάδα καταστράφηκαν από έναν μόνο άνθρωπο. Όλοι μου λένε πως ο Ιμπραχίμοβιτς μου χάλασε την καριέρα αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι ελάχιστοι εκείνοι που έχουν καταφέρει να τον σταματήσουν", δηλώνει ο Σόκρος σε συνέντευξή του στην "Telegraph" και συμπληρώνει:

"Μου δόθηκαν 10 λεπτά για να δείξω τι μπορώ να κάνω και πιθανότατα δεν έκανα καλή εμφάνιση. Ήμουν απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους στράικερς στον κόσμο που ήταν σε τρελή φόρμα και αυτά τα πράγματα μπορούν να συμβούν".

Σόκρος: "Ο Ιμπραχίμοβιτς μου κατέστρεψε την καριέρα"

Υπενθυμίζεται πως εκείνα τα λεπτά ήταν και τα μοναδικά που έπαιξε για τα "λιοντάρια", με τον 28χρονο πλέον Σόκρος να αποτελεί σημείο αναφοράς στο κέντρο της άμυνας της Στόουκ αλλά να μην έχει πάρει δεύτερη ευκαιρία από την εθνική ομάδα της χώρας του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ