ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκάρουν οι τιμές μεταπώλησης εισιτηρίων του καλοκαιρινού Clasico

Σοκάρουν οι τιμές μεταπώλησης εισιτηρίων του καλοκαιρινού Clasico

Οι τιμές μεταπώλησης των εισιτηρίων για το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι το ερχόμενο καλοκαίρι ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντηθούν στο Μαϊάμι, στο πλαίσιο του International Champions Cup. Φυσικά, πρόκειται για μια σπάνια ποδοσφαιρική περίσταση, αφού το πιο εμπορικό ντέρμπι του πλανήτη θα διεξαχθεί μακριά από ισπανικό έδαφος, και μάλιστα για μη επίσημη διοργάνωση.

Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο στάδιο "Hard Rock" και το κοινό θα έχει δικαίωμα να κλείσει εισιτήρια από την Παρασκευή 17 Μαρτίου, ενώ οι τιμές που φέρεται να έχουν θέσει οι διοργανωτές κυμαίνονται από 185 έως 930 ευρώ.

Ωστόσο, αυτό το οποίο προκαλεί σοκ είναι οι τιμές που έχει βάλει η ιστοσελίδα StubHub, που -κατά τα φαινόμενα- είναι εξουσιοδοτημένη να αγοράζει και έπειτα να μεταπωλεί τα εισιτήρια. Συγκεκριμένα, ξεκινούν από 600 και καταλήγουν σε 18.600 ευρώ!

Η λογική λέει πως αν οι διοργανωτές αντιληφθούν ότι η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη όσο εκτιμά η εν λόγω ιστοσελίδα, ίσως επαναπροσδιορίσουν την κατάσταση και ανεβάσουν τις αρχικές τιμές σε υψηλότερα νούμερα.

Σοκάρουν οι τιμές μεταπώλησης εισιτηρίων του καλοκαιρινού Clasico
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ