ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ στη Ρουμανία: Προπονητής κλωτσάει 16χρονο παίκτη!

Σοκ στη Ρουμανία: Προπονητής κλωτσάει 16χρονο παίκτη!

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα σε αγώνα εφηβικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στη Ρουμανία, με προπονητή να κλωτσάει με μίσος ποδοσφαιριστή της ομάδας του που βρισκόταν στον πάγκο (video).

Εικόνες ντροπής εκτυλίχτηκαν το περασμένο Σάββατο στο Ντομνέστι της Ρουμανίας στον αγώνα των CSMS Iasi και Sport Team για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κ17, με τον Μολδαβό προπονητή της πρώτης, Λίβιου Πετράτσε, να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστης.

Όπως κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Πετράτσε βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να κλωτσάει με οργή έναν 16χρονο ποδοσφαιριστή του που καθόταν στον πάγκο των αναπληρωματικών, με την ενέργειά του να έχει ως αποτέλεσμα την τιμωρία του από την ρουμανικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

"Με χτυπησε στο στόμα, μετα στην πλάτη, στα πλευρά και στο τέλος στο κεφάλι", δήλωσε o νεαρος παίκτης σε συνέντευξή που έδωσε αργότερα στην εφημερίδα της πατρίδας του "Gazeta Sporturilol.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο ο προπονητής κατηγόρησε τον παίκτη πως είχε οργανώσει μία κρυφή έξοδο διαφόρων παικτών ενώ η αποστολή είχε καταλύσει σε ξενοδοχείο, προκειμένου να πάνε όλοι μαζί σε ένα κοντινό fast-food για βραδινό!

Αυτό φαίνεται πως έκανε "πυρ και μανία" τον προπονητή, ο οποίος όμως τώρα κινδυνεύει να χάσει μόνιμα την άδεια προπονητικής.

Δείτε το video με τον ξυλοδαρμό του 16χρονου από τον προπονητη του:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ