ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκ σε εθνική Γαλλίας και Λιόν με Φεκίρ

Σοκ σε εθνική Γαλλίας και Λιόν με Φεκίρ
© AFP/GETTY IMAGES

Ο άσος της Λιόν, Ναμπίλ Φεκίρ, τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του φιλικού της εθνικής Γαλλίας με την Πορτογαλία και όπως έγινε γνωστό θα απουσιάσει για τους υπόλοιπους έξι μήνες από τα γήπεδα!

Ραντεβού με την ατυχία είχε στο 14ο λεπτό του φιλικού Πορτογαλία-Γαλλία στο "Jose Alvalade Stadium" ( νικητές οι Γάλλοι με 1-0 ) ο Ναμπίλ Φεκίρ, με τον 22χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό να τραυματίζεται στο δεξί γόνατο και την ιατρική γνωμάτευση λίγες ώρες αργότερα να κάνει λόγο για ρήξη χιαστών.

Αυτό σημαίνει πως ο άσος της Λιόν θα αναγκαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για έξι μήνες, με τον τραυματισμό αυτό να έρχεται μάλιστα σε μία σούπερ περίοδο για αυτόν: πέρυσι ολοκλήρωσε τη Ligue 1 με 13 γκολ σε 34 εμφανίσεις ενώ φέτος μετράει ήδη τέσσερα γκολ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Σοκ σε εθνική Γαλλίας και Λιόν με Φεκίρ

"Μία μεγάλη σκέψη για τον αδερφό μου. Θα επιστρέψεις πιο δυνατός", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο παρτενέρ του στη γραμμή κρούσης των "λιονέ", Αλεξάντρ Λακαζέτ, ο οποίος επέστρεψε μόλις πρόσφατα από έναν εξίσου σοβαρό τραυματισμό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ