ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σνάιντερ: "Αποτύχαμε κόντρα στην Ελλάδα"

Σνάιντερ: "Αποτύχαμε κόντρα στην Ελλάδα"

Την έντονη απογοήτευσή του για την εντός έδρας ήττα της Ολλανδίας από την Ελλάδα εξέφρασε με δηλώσεις του ο αρχηγός των "οράνιε", Γουέσλι Σνάιντερ.

Μία μεγάλη νίκη, έστω και φιλική, πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (1/9) η Εθνική Ελλάδας του Μίκαελ Σκίμπε, αφού αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Βαϊνάλντουμ, έκανε την ανατροπή απέναντι στην Ολλανδία στο "Philips Stadium" (2-1) με σκόρερ τους Μήτρογλου και Γιαννιώτα.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της ιστορίας τους για τους "οράνιε" σε εννέα συνολικά αναμετρήσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τον αρχηγό τους Γουέσλι Σνάιντερ να μην κρύβει την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα.

Σνάιντερ: "Αποτύχαμε κόντρα στην Ελλάδα"

"Αυτό είναι σκληρό. Θέλεις ένα καλό αποτέλεσμα για να πας με καλή ψυχολογία στην Σουηδία. Ξέρεις πως το ματς με την Ελλάδα δεν είναι για τα προκριματικά του Μουντιάλ αλλά για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο άσος της Γαλατάσαραϊ, για να προσθέσει:

"Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά. Αφού προηγηθήκαμε 1-0 θα έπρεπε να περιμένουμε την αντίδραση της Ελλάδας. Αποτύχαμε..."

Σημειώνεται πως η Ολλανδία είχε κατακτήσει την 3η θέση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014 όμως απείχε από το Euro του 2016 (όπως και η Ελλάδα) καθώς δεν κατάφερε μέσω των προκριματικών να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση που έγινε το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ