ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Χάιντουκ ο Τούντορ

Σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Χάιντουκ ο Τούντορ

Ο Φραν Τούντορ με το "καλημέρα" έσπευσε να δικαιώσει τον Ντάνιελ Πράνιτς για τα καλά του λόγια καθώς το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Χάιντουκ συνοδεύτηκε με παρουσία στο αρχικό σχήμα αλλά και γκολ για τον 19χρονο Κροάτη που πέρασε από τον Παναθηναϊκό. (VIDEO)

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ντάνιελ Πράνιτς με ένα ποστάρισμα π ου έκανε στον λογαριασμό του στο instagram θέλησε να στείλει τις ευχές του στον Φραν Τούντορ για το αναμενόμενο ντεμπούτο του με την Χάιντουκ και παράλληλα άφησε κάποιες αιχμές για το ότι ο νεαρός Κροάτης δεν παρέμεινε στο τριφύλλι.

Λίγες ώρες αργότερα ο 19χρονος ήρθε να τον δικαιώσει "με το καλημέρα" καθώς όχι μόνο έκανε το ντεμπούτο του με την Χάιντουκ Σπλιντ παίζοντας από την αρχή ως δεξί μπακ αλλά βρήκε και τον δρόμο προς τα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του στο 44' στην ήττα με 1-2 από την Ριέκα εντός έδρας.

Σε ένα κόρνερ από τα δεξιά ο Τούντορ που είχε προωθηθεί η μπάλα κόντραρε στα σώματα και βρήκε στη συμβολή των δοκών και στην επαναφορά με κεφαλιά ψαράκι την έστειλε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Χάιντουκ ο Τούντορ

Μάλιστα ο νεαρός άσος πανηγύρισε με "πιστόλια" όπως συνηθίζει να πανηγυρίζει και ο Ντάνιελ Πράνιτς όταν σκοράρει με τον Παναθηναϊκό με πιο χαρακτηριστικό τον πανηγυρισμό του στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στη νίκη των πράσινων με 3-0.

Ο Τούντορ αγωνίστηκε για 60 λεπτά και έγινε αλλαγή και εν συνεχεία η Χάιντουκ δέχτηκε δυο γκολ στο 80' και στο 82 και ηττήθηκε με δυο από την Ριέκα που έφτασε στην ολική ανατροπή στο σκορ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ