ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Κοπεγχάγη ο Ζέκα

Σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Κοπεγχάγη ο Ζέκα

Ο Ζέκα βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Κοπεγχάγης στο ματς με την Μίντιλαντ και μάλιστα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ της ομάδας του στη νίκη της με 4-3. (VIDEO)

Ούτε ο ίδιος ο Ζέκα δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα της Κοπεγχάγης. Ο διεθνής μέσος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της νέας του ομάδας στην αναμέτρηση με την Μίντιλαντ και μάλιστα κατάφερε να χριστεί και σκόρερ.

Στο 63' της αναμέτρησης με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το 4-2 για την ομάδα του και το πανηγύρισε με στρατιωτικό χαιρετισμό, ενώ ο προπονητής των γηπεδούχων Στάλε Σολμπάκεν πετάχτηκε από τον πάγκο του για να πανηγυρίσει και ο ίδιος το παρθενικό γκολ του Πορτογάλου στο πρωτάθλημα Δανίας. Ο Ζέκα μάλιστα έπαιξε σε όλο το ματς.

Η Κοπεγχάγη πήρε και τη νίκη με 4-3 και ανέβηκε στην 6η θέση του πρωταθλήματος Δανίας μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Δεύτερο γκολ σε μια εβδομάδα

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ για τον Ζέκα σε μια εβδομάδα καθώς ο διεθνής μέσος είχε σκοράρει και την προηγούμενη Κυριακή στο ματς της Εθνικής Ελλάδος με το Βέλγιο.

Η προηγούμενη φορά που είχε σκοράρει δυο σερί γκολ ήταν τη σεζόν 2011-12 όταν είχε πετύχει γκολ στο Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό σε ματς που είχε λήξει ισόπαλο 1-1 στις 19/11/2011 και οκτώ μέρες μετά είχε σκοράρει και πάλι στη νίκη των πράσινων επί του ΟΦΗ με 3-1 στις 27/11/2011.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως έχουν περάσει έξι χρόνια σχεδόν από την τελευταία φορά που είχε πετύχει δυο διαδοχικά τέρματα.

PHOTO CREDITS: FC Kobenhavn twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ