ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκόραραν την ώρα που οι αντίπαλοι τους πανηγύριζαν

Σκόραραν την ώρα που οι αντίπαλοι τους πανηγύριζαν

Η ομάδα U16 του Γιβραλτάρ δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τα Σκόπια και κατάφερε να ισοφαρίσει την ώρα που οι αντίπαλοι πανηγύριζαν το τέρμα τους με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει σε 1-1 και να κερδίσει το τουρνουά εξέλιξης της UEFA. (VIDEO)

Μια απίστευτη εξέλιξη σημειώθηκε στο παιχνίδι U16 του Γιβραλτάρ με τα Σκόπια με τους γηπεδούχους να παίρνουν νίκη στις καθυστερήσεις και μετά από ολέθριο λάθος των φιλοξενούμενων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το παιχνίδι είχε φτάσει στις καθυστερήσεις του με τις δυο ομάδες να είναι στο 0-0 και η ομάδα των Σκοπίων κέρδισε κόρνερ από όπου και κατάφερε να σκοράρει για το 0-1. Ένα γκολ που της έδινε τη νίκη και την πρώτη θέση. Για αυτό και τόσο ο σκόρερ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Μόνο που έκαναν ένα μοιραίο λάθος και αυτό ήταν πως όλοι μαζεύτηκαν στον πάγκο της ομάδας τους, στο δικό τους μισό, θέλοντας να πανηγυρίσουν όλοι μαζί.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γιβραλτάρ είδαν τους αντιπάλους τους και έτρεξαν προς την σέντρα εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως όλη η ομάδα των Σκοπίων είχε περάσει στο δικό της μισό και από τη στιγμή που ο κανονισμός δίνει το δικαίωμα να συνεχιστεί το παιχνίδι οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να σκοράρουν για το 1-1.

Με την σέντρα μάλιστα ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα και έτσι η U16 του Γιβραλτάρ έφτασε στην κατάκτηση του τουρνουά ενώ οι αντίπαλοι πήραν ένα μάθημα για το πως να πανηγυρίζουν από εδώ και στο εξής.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ