ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκληρή κριτική σε Ντεπάι από Φαν Χάνεγκεμ

Σκληρή κριτική σε Ντεπάι από Φαν Χάνεγκεμ

Η εθνική Ολλανδίας παραπαίει στα προκριματικά του Euro 2016 και κινδυνεύει να δει από την τηλεόραση την τελική φάση του θεσμού, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του Βίλεμ Φαν Χάνεγκεν κατά παικτών των "οράνιε" και ειδικότερα κατά του Μέμφις Ντεπάι.

Το καλοκαίρι του 2014 η Εθνική Ολλανδίας με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Αργεντινή, όμως 15 μήνες αργότερα τίποτα δεν φαίνεται ίδιο στο στρατόπεδο των "οράνιε".

Ναι μεν έχουν παραμείνει αρκετοί παίκτες από εκείνη την ομάδα στο υπάρχον ρόστερ όμως τόσο ο Γκους Χίντινκ αρχικά όσο και ο Ντάνι Μπλιντ τώρα έχουν καταφέρει να τους διαχειριστούν σωστά, με τον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016 να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.

Οι δύο ήττες μέσα σε λίγες ημέρες από Ισλανδία ( 1-0 εντός ) και Τουρκία ( 3-0 εκτός ) έχουν φέρει την Ολλανδία στην 4η θέση του ομίλου της στα προκριματικά και πλέον η κριτική είναι αδυσώπητη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Βίλεμ Φαν Χάνεγκεν.

Σκληρή κριτική σε Ντεπάι από Φαν Χάνεγκεμ

Πριν από μερικούς μήνες ο παλαίμαχος Ολλανδός άσος είχε ρίξει τα βέλη του στους Σνάιντερ και Ρόμπεν όμως τώρα επέλεξε να βάλει στο στόχαστρό του το "next best thing" του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Μέμφις Ντεπάι.

"Υπάρχουν μερικοί παίκτες στην Ολλανδία που σκέφτονται μόνο τους εαυτούς τους. Πάρτε για παράδειγμα τον Μέμφις. Μοιάζει σαν τον Χρυσοδάκτυλο στην ταινία του James Bond με τα χρυσά του παπούτσια αλλά ποια είναι η χρησιμότητά του για την Ολλανδία;

Φαίνεται πως κάποιοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι μόνο για διαγωνισμό για bodybuilders καθώς είναι πάντα φουσκωμένοι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ