ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκέφτεται την επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Χάμες Ροντρίγκες

Bayern's James Rodriguez watches during the Telekom Cup soccer final between Bayern Munich and Werder Bremen at the Borussia Park in Moenchengladbach, Saturday, July 15, 2017. Bayern defeated Bremen with 2-0. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's James Rodriguez watches during the Telekom Cup soccer final between Bayern Munich and Werder Bremen at the Borussia Park in Moenchengladbach, Saturday, July 15, 2017. Bayern defeated Bremen with 2-0. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO

Η απομάκρυνση του Κάρλο Αντσελότι από την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου κάνει τον Χάμες Ροντρίγκες. να επιθυμεί την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με διετή δανεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται στη Μπάγερν Μονάχου ο Χάμες Ροντρίγκες. Όμως, η αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από την ομάδα της Βαυαρίας, κάνει τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό να επιθυμεί την επιστροφή του στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Η ανασφάλεια που αισθάνεται στο Μόναχο, είναι πιθανό να σημάνει το τέλος του δανεισμού του και την επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Diario Gol". Μάλιστα, τον επηρεάζει ότι είναι μακριά από την σύζυγό του, Ντανιέλα Οσπίνα και αισθάνεται πραγματικά χαρούμενος μόνο όταν καλείται στην εθνική του.

Ο ίδιος δεν έχει προσαρμοστεί εκεί, αισθάνεται αρκετά απομονωμένος και μετά την φυγή του "Καρλίτο", σκέφτεται να γυρίσει στη Ρεάλ. Φυσικά, στο μυαλό του υπάρχει και το Μουντιάλ, γι' αυτό και θέλει να βρίσκεται κάπου που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Όσο για τη Ρεάλ, σκέφτεται πως αν ο 26χρονος επέστρεφε, θα μπορούσε να τον πουλήσει για τα καλά στην επόμενη μετεγγραφική περίοδο. Όπως και να 'χει, το μέλλον του στη Μπάγερν κρίνεται αβέβαιο.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ