ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του ο Τζέραρντ

Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στα τέλη του 2016 όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ο Στίβεν Τζέραρντ υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο διάρκειας 18 ετών με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και στην πρώτη του σεζόν στο MLS είχε ως απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ σε 14 ματς πρωταθλήματος.

Ο αποκλεισμός από τους Σιάτλ Σάουντερς δεν επιτρέπει στον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ να διεκδικήσει φέτος το πρώτο εγχώριο πρωτάθλημα στην καριέρα του, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα επιχειρήσει να το πετύχει του χρόνου, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί πως η ερχόμενη να είναι και η τελευταία σεζόν στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

"Ίσως να είναι η τελευταία μου σεζόν ως ποδοσφαιριστής. Το σιγουρο είναι πως την ερχόμενη χρονιά δεν θα θέλω να αισθάνομαι όπως τώρα. Θα ήθελα να αποχωρήσω με ψηλά το κεφάλι.

Είναι μία μακριά σεζόν και εγώ ήρθα εδώ μόνο για τους τελευταίους τέσσερις μήνες αλλά θα είμαι σίγουρα καλύτερος ενόψει της νέας χρονιάς", τόνισε ο 35χρονος Άγγλος μέσος σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα των Γκάλαξι, και συμπλήρωσε:

Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του ο Τζέραρντ

"Τα μεγάλα ταξίδια, το να παίζεις σε διαφορετικό χορτάρι, σε υψόμετρο, με υγρασία, όλα αυτά ήταν εμπόδια που δεν είχα υπολογίσει. Κάθε εκτός έδρας αγώνας ήταν και μια διαφορετική πρόκληση. Εντός έδρας δεν έχουμε πρόβλημα επειδή είμαστε δυνατοί και παίζουμε καλά.

Πάντα νικάμε περισσότερα ματς σε σχέση με αυτά που χάνουμε. Ο στόχος για του χρόνου είναι να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις και να αποφύγουμε παιχνίδια όπως αυτό με το Σιάτλ.

Θα πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι αμυντικά και να σταματήσουμε να δεχόμαστε γκολ από στημένες φάσεις και σέντρες".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ