ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισίνιο: "Ο Ρανιέρι ήταν ο χειρότερος προπονητής που είχα"

Σισίνιο: "Ο Ρανιέρι ήταν ο χειρότερος προπονητής που είχα"

Ο Σισίνιο εξαπέλυσε φραστική επίθεση κατά του -πρώην προπονητή του στη Ρόμα- Κλάουντιο Ρανιέρι και χαρακτήρισε τυχαίο γεγονός την κατάκτηση του τίτλου της Premier League από την Λέστερ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του για το πρόβλημα αλκοολισμού του, το "ESPN Brazil" δημοσίευσε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε αυτό ο Σισίνιο και μέσα σε αυτή ξεχωρίζει η επίθεση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με στόχο τον Κλάουντιο Ρανιέρι!

"Είναι ο χειρότερος προπονητής που είχα ποτέ. Δεν ξέρει να προπονεί, δεν έχει σύστημα παιχνιδιού. Επιπλέον δεν του αρέσουν οι Βραζιλιάνοι και συχνά με έβαζε σε μπελάδες.

Η κατάκτηση της Premier League; Καθαρή τύχη. Εάν τον βάλεις σε μία μεγάλη ομάδα δεν θα τα πάει καλά", δήλωσε ο 36χρονος άσος, ο οποίος πάντως δεν θυμόταν καν το όνομα της ομάδας με την οποιά ο Ιταλός τεχνικός πήρε το πρωτάθλημα στην Αγγλία!

Σισίνιο: "Ο Ρανιέρι ήταν ο χειρότερος προπονητής που είχα"

Στην ίδια συνέντευξη, ο Σισίνιο θυμήθηκε και ένα τρομερό σκηνικό που έχει βιώσει στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Ρεάλ Μαδρίτης, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

"Τον ρώτησα που είχε αγοράσει ένα σακάκι που μου άρεσε πολύ. Είχε πάνω του κοσμήματα τύπου Swarowski. Μου είπε: "πήγαινε σε εκείνο το μαγαζί, θα τους πάρω τηλέφωνο πριν πας".

Σκέφτηκα "είμαι φίλος του Μπέκαμ, παίζω στην Ρεάλ Μαδρίτης και επιπλέον σε αυτό το κατάστημα υπάρχει έκπτωση 30%. Θα έβρισκα το σακάκι και θα πήγαινα σπίτι. Πίστευα πως είχα διαβάσει ότι κόστιζε 2.500 ευρώ, που ήταν πάρα πολλά χρήματα.

Στην πραγματικότητα κόστιζε 25.000 ευρώ. Στο τέλος δεν το πολυσκέφτηκα και το αγόρασα αλλά σε εκείνο το μαγαζί δεν επέστρεψα ποτέ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ