ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισίνιο: "Είδα το Θεό μετά από ατελείωτο αλκοόλ"

Σισίνιο: "Είδα το Θεό μετά από ατελείωτο αλκοόλ"

Ο Σισίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε παραδέχτηκε τον εθισμό του στο αλκοόλ και αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό όπου ένιωσε ότι είδε το Θεό.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που έχουν καταστρέψει τις καριέρες τους εξαιτίας του εθισμού τους σε διάφορες ουσίες. Στα 36 του χρόνια ο Σισίνιο δεν μοιάζει πλέον με ποδοσφαιριστή και δίνει μία μεγάλη μάχη με το δαίμονα του αλκοολισμού.

Αυτό παραδέχτηκε σε συνέντευξη που έδωσε στο "ESPN Brazil" με τα όσα δήλωσε να προκαλούν σίγουρα θλίψη.

"Δεν μπορώ να πιω μόνο 1-2 ποτά. Όλοι μου λένε ότι εάν συνεχίσω αυτό το μονοπάτι θα πεθάνω. Είδα το Θεό μετά από 18 ποτήρια καϊπιρίνια και 14 μπύρες. Πήγα στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα και προπονήθηκα, αλλά ήξερα ότι την επόμενη ημέρα δεν θα έπαιζα. Έτσι, πήγα σπίτι και ήπια και κάπνισα πολλά τσιγάρα.

Στο σπίτι μου είχα πολλές μπύρες και άλλα είδη αλκοόλ και έπινα είτε μόνος μου είτε με φανταστικούς φίλους. Μου άρεσε να πηγαίνω σε κλαμπ. Έπινα και δεν μπορούσα να σταματήσω" ανέφερε μεταξύ άλλων στην εξομολόγησή του.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά, αλλά θα το έκανε. "Δεν πήρα ποτέ ναρκωτικά στη ζωή μου γιατί φοβόμουν το αντι-ντόπινγκ. Διαφορετικά θα είχα πάρει" τόνισε χαρακτηριστικά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σισίνιο παρά τον εθισμό του στο αλκοόλ κατάφερε να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα χρόνο, ενώ σε μία πενταετία στη Ρόμα μέτρησε 62 συμμετοχές. Πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Σίβασπορ όπου σε τρία χρόνια είχε 90 συμμετοχές.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ