ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμόνι: "Ο Σιμεόνε αδημονεί να δουλέψει στην Ίντερ"

Soccer Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Final - San Siro Stadium, Milan, Italy - 28/5/16
Atletico Madrid coach Diego Simeone looks dejected after the penalty shootout
Reuters / Stefan Wermuth
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.
Σιμεόνε REUTERS

Ο Ιταλός πρώην τεχνικός της Ίντερ, Τζίτζι Σιμόνι, αποκάλυψε ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε αδημονεί να δουλέψει στους νερατζούρι και να καθίσει στην άκρη του πάγκου. "Μόλις μείνει ελεύθερος, θα πάει στην Ίντερ" δήλωσε.

Ο Τζίτζι Σιμόνι ήταν ο τεχνικός της Ίντερ το 1998, όταν οι "νερατζούρι" κατέκτησαν το UEFA. Μιλώντας στο Radio Calcio 24, ο Ιταλός αποκάλυψε συνομιλία που είχε πρόσφατα με τον Ντιεγκο Σιμεόνε. Με βάση τα λεγόμενα του Σιμόνι, ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης τού είχε πει ότι περιμένει με αγωνία να δουλέψει στην Ίντερ.

"Μίλησα με τον Σιμεόνε πρόσφατα και μου είπε ξεκάθαρα ότι ανυπομονεί να γίνει προπονητής στην Ίντερ. Όταν μείνει ελεύθερος, θα επιστρέψει στο Μιλάνο. Του ταιριάζει το ιταλικό ποδόσφαιρο και η Ίντερ".

Αυτή τη στιγμή προπονητής στην Ίντερ είναι ο Στέφανο Πιόλι, το συμβόλαιο του οποίου στην ιταλική ομάδα εκπνέει τον Ιούνιο του 2018. Ο Σιμεόνε στην Ίντερ είχε παίξει τη διετία 1997-1999.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ