ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Σφήνα" της Ντόρτμουντ στην Ατλέτικο για το νέο αστέρι της Αργεντινής

Argentina's Lautaro Martinez celebrates after scoring against Brazil in a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Argentina's Lautaro Martinez celebrates after scoring against Brazil in a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Σύμφωνα με την ''As'' η Ντόρτμουντ παρακολουθεί τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ράσινγκ Κλουμπ και ετοιμάζεται να κάνει κίνηση και να προλάβει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ενδιαφέρον της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Λαουτάρο Μαρτίνες αποκαλύπτει η ''Αs''. Απεσταλμένοι, μάλιστα, των Βεστφαλών βρέθηκαν στην Αργεντινή και τον τσέκαραν από κοντά, στη νίκη της Ρασίνγκ Κλουμπ επί της Μπόκα Τζούνιορς με 2-1. Ο 20χρονος επιθετικός ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Για τον επιθετικό της Ρασίνγκ Κλουμπ έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, με φήμες να λένε πως η πρόταση 12.000.000 ευρώ, που έχει καταθέσει, έχει γίνει προφορικά δεκτή. Το μέλλον, πάντως, του Μαρτίνες δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει πριν την 10η Δεκεμβρίου και τις προεδρικές εκλογές στη Ράσινγκ.

Μένει να φανεί, αν η Ντόρτμουντ μπορεί να μπει ''σφήνα'' και θα φέρει στη Γερμανία τον επιθετικό της Ράσινγκ Κλουμπ, o οποίος τη φετινή σεζόν μετράει δύο γκολ και μία ασίστ σε τρεις αγώνες.

Photo Credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ