ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέλουκ: "O Mέσι έφτιαξε την Μπάρτσα, όχι ο Γκουαρδιόλα"

Σέλουκ: "O Mέσι έφτιαξε την Μπάρτσα, όχι ο Γκουαρδιόλα"

Νέα επίθεση του Ντμίτρι Σέλουκ, μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, προς τον Πεπ Γκουαρδιόλα με νέες... θανατηφόρες ατάκες από τον Ουκρανό.

Η "μάχη" του Ντμίτρι Σέλουκ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα καλά κρατεί. Ο Ουκρανός μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ επανήλθε με νέες δηλώσεις εις βάρος του Ισπανού τεχνικού. Οι ατάκες "ο Μέσι έφταιξε την Μπάρτσα, όχι ο Γκουαρδιόλα" αλλά και το "πρωτάθλημα με την Μπάγερν παίρνει και ο παππούς μου" ήταν οι ποιο χαρακτηριστικές απ' όσα υποστήριξε ο Σέλουκ μιλώντας στην Daily Mirror λέγοντας χαρακτηριστικά:


«Πήρε την Μπαρτσελόνα φτιαγμένη από τον Φρανκ Ράικαρντ, και μετά ήταν τυχερός γιατί είχε τον Μέσι. Ο Μέσι έκανε την Μπάρτσα, όχι ο Πεπ. Ο Λουίς Ενρίκε απέδειξε ότι η επιτυχία της Μπαρτσελόνα δεν οφειλόταν στον Πεπ».

Τα σχόλια όμως του Σέλουκ δεν σταμάτησαν εκεί.

«Το ίδιο έγινε και στο Μόναχο. Δε γινόταν να αποτύχει. Ακόμα και ο παππούς μου θα έπαιρνε το πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα. Αν ο Πεπ θέλει να αποδείξει ότι είναι μεγάλος προπονητής, τότε θα πρέπει να πάει στην Σαραγόσα ή την Σάντερλαντ. Ας δούμε πόσο καλός θα είναι όταν δεν θα αναλάβει μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν θα έχει μισό δισεκατομμύριο να ξοδέψει για μεταγραφές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ