ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε συζητήσεις με τον Ντιέγκο Κόστα η Μίλαν

Chelsea's Diego Costa celebrates scoring his team's equalizer during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's Diego Costa celebrates scoring his team's equalizer during the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Μίλαν ψάχνει στράικερ και οι πληροφορίες απ'την Αγγλία αναφέρουν πως ήδη συζητάει με τον Ντιέγκο Κόστα, τον οποίο διώχνει απ'την Τσέλσι ο Κόντε

Ο Ντιέγκο Κόστα το βράδυ της Τετάρτης αποκάλυψε πως ο Αντόνιο Κόντε με μήνυμα τον ενημέρωσε πως δεν τον υπολογίζει στην Τσέλσι και ήδη η Μίλαν έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Σύμφωνα με το Skysports οι "ροσονέρι" συζητούν με τον μάνατζερ (Ζόρζε Μέντες) του 28άχρονου Βραζιλιανο-Ισπανού επιθετικού, ο οποίος αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του, παρά την καλή του χρονιά με τους "μπλε".

Ο πρώτος στόχος της Μίλαν είναι ο Αντρέα Μπελότι, αλλά ήδη η Τορίνο έχει απορρίψει μία πρόταση και ζητά τα 100.000.000 ευρώ της ρήτρας, ενώ δεν υπάρχει πια περίπτωση απόκτησης του Άλβαρο Μοράτα απ'τη Ρεάλ.

Η Μίλαν ήδη έχει αποκτήσει τους Ματέο Μουσάκιο (στόπερ / Βιγιαρεάλ) και Φρανκ Κεσιέ (μέσος / Αταλάντα), ενώ σήμερα (Πέμπτη 8/6) θα υπογράψει ο Ελβετο-Ισπανός αριστερός μπακ της Βόλφσμπουργκ, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ.

AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ