ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ομάδα τρίτης κατηγορίας του Μεξικού ο Ροναλντίνιο

Σε ομάδα τρίτης κατηγορίας του Μεξικού ο Ροναλντίνιο
Ροναλντίνιο

Οδεύοντας προς το οριστικό τέλος της καριέρας του, ο Ροναλντίνιο αξιοποιεί δημιουργικά (και οικονομικά) τον εναπομείναντα χρόνο στη δράση αποδεχόμενος πρόταση μεξικάνικης ομάδας τρίτης κατηγορίας να αγωνιστεί για ένα ματς.

Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στο Μεξικό, όχι όμως στην Κερέταρο. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος άσος αποδέχτηκε πρόταση της ομάδας του Μοντερέι, Σίνκο Εστρέλας (σ.σ πέντε αστέρια σε μετάφραση από την ισπανική στην ελληνική γλώσσα), και θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί στις 3 Δεκέμβρη του τρέχοντος έτους.

Η Σίνκο Εστρέλας είναι ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη εθνική κατηγορία του Μεξικού. Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο "Ρόνι" προσκαλείται από ομάδα - έναντι μεγάλων οικονομικών αμοιβών - για να φορέσει την εμφάνισή της σε ένα μόνο ματς. Το έχει κάνει και με τη Φλουμινένσε (σε περιοδεία της βραζιλιάνικης ομάδας στις ΗΠΑ) και με την Μπαρτσελόνα του Ισημερινού στο φιλικό παρουσίασης της πρώην ομάδα του Ισμαέλ Μπλάνκο ενόψει της νέας σεζόν απέναντι στην Ουνιβερσιδάδ Σαν Μαρτίν.

Όπως και να 'χει, ο Βραζιλιάνος έχει προαναγγείλει ότι θα "κρεμάσει τα παπούτσια του" σε διάστημα ενός έτους, οπότε θεωρείται πολύ δύσκολο να παίξει περισσότερα ματς πέραν αυτού (του συμφωνηθέντος) με τη μεξικάνικη ομάδα τρίτης κατηγορίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ