ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κρίσιμη κατάσταση πρώην διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής!

Σε κρίσιμη κατάσταση πρώην διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής!

Ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος, Ουάρλεϊ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ζοάο Πεσόα, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι έξω απ' το σπίτι του και ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του!

Σοκ έχει προκαλέσει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ουάρλεϊ Σίλβα. Σύμφωνα με την " O' Globo", ο παλαίμαχος επιθετικός των Ουντινέζε και Παλμέιρας μαχαιρώθηκε δύο φορές στην πλάτη από ληστές που προσπάθησαν να του κλέψουν το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ζοάο Πεσόα.

Το συμβάν έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/01), με τον Ουάρλεϊ να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, αφού έχασε πολύ αίμα κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η επίθεση έλαβε χώρα μπροστά απ' το σπίτι του 39χρονου -πλέον- παλαίμαχου στράικερ, την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό του. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Παρ' όλα αυτά, παραμένει στην εντατική.

Ο Ουάρλεϊ πραγματοποίησε σημαντική καριέρα στη Βραζιλία με τη φανέλα των Ατλέτικο Παραναένσε, Παλμέιρας, ενώ στην Ευρώπη αγωνίστηκε για μία τετραετία με την Ουντινέζε, μετρώντας τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε 42 συμμετοχές. Παράλληλα, ήταν μέλος της αποστολής της Βραζιλίας στο Confederations Cup του 1999, πραγματοποιώντας, μάλιστα, και τέσσερις εμφανίσεις.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ