ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κατ' οίκον περιορισμό και όχι δολοφονημένοι!

Σε κατ' οίκον περιορισμό και όχι δολοφονημένοι!

Με κατ' οίκον περιορισμό τιμωρήθηκαν οι Αργεντινοί μάνατζερ, Μαριάνο και Ούγκο Χίνκις, για εμπλοκή τους σε σκάνδαλο διαφθοράς της FIFA. Δεν δολοφονήθηκαν, όπως γράφτηκε στα περισσότερα ελληνικά ΜΜΕ.

Η νύχτα της Τετάρτης, ήταν η τελευταία στη φυλακή του Μπουένος Άιρες για πατέρα και υιό Χίνκις. Οι δύο Αργεντινοί μάνατζερ, Ούγκο και Μαριάνο, πλήρωσαν το ποσό των 12.000.000 πέσος (1.200.000 ευρώ) και η φυλάκισή τους μετατράπηκε σε κατ' οίκον περιορισμό.

Αυτό μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη, για έκδοσή των στις ΗΠΑ. Ο πατέρας Χίνκις, Ούγκο, πλήρωσε 400.000 ευρώ και ο υιός, Μαριάνο, 800.000 ευρώ.

Στους ιδιοκτήτες της εταιρίας, Full Play, επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, αλλά και να φέρουν "βραχιολάκια", για να είναι δυνατός ο εντοπισμός τους. Επίσης θα πρέπει να παρουσιάζονται ενώπιον του δικαστή, κάθε Παρασκευή.

Οι δικηγόροι των Χίνκις είχαν ζητήσει την απελευθέρωση των πελατών τους, ωστόσο το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό. Ούγκο και Μαριάνο Χίνκις ήταν καταζητούμενοι από την Interpol, η οποία τους είχε περιλάβει στο ένταλμα της 27ης Μαΐου για 14 κατηγορούμενους αξιωματούχους της FIFA, και παραδόθηκαν στο δικαστή Μποναδίο, στις 18 Ιουνίου.

Τα περί δολοφονίας των ιδιοκτητών της εταιρίας Full Play (η οποία διοργάνωνε τουρνουά και φιλικά ματς ανά τον κόσμο), όπως γράφτηκαν στον Τύπο, δεν ισχύουν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ