ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε καραντίνα η Σλόβαν Λίμπερετς

Σε καραντίνα η Σλόβαν Λίμπερετς

Οι αρχές απαγόρευσαν τη μετακίνηση της Σλόβαν Λίμπερετς εντός συνόρων και έτσι αναβλήθηκε το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος. Σε καραντίνα η ομάδα, καθώς αρκετοί παίκτες έχουν προσβληθεί από ιό. Στον... αέρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Το εκτός έδρας παιχνίδι της Σλόβαν Λίμπερετς με αντίπαλο την Καβρίνα αναβλήθηκε μετά από εντολή που δόθηκε από την τοπική αρχή του Λίμπερετς και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει ενόψει του αγώνα της την Πέμπτη εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τσεχία!

Αρκετοί παίκτες της ομάδας έχουν προσβληθεί από ιό, με τα προβλήματα να έχουν ξεκινήσει μετά την επιστροφή της αποστολής της Σλόβαν από το Αζερμπαϊτζάν, όπου και βρέθηκαν για την αναμέτρηση με την Καραμπάκ.

Οι επιτελείς της Σλόβαν κάνουν λόγο για δώδεκα παίκτες που έχουν προσβληθεί από ίωση (η οποία είναι μεταδοτική), και την Δευτέρα να γίνει γνωστό το τι θα συμβεί με το παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης (29/9) ανάμεσα στην Σλόβαν Λίμπερετς και τον ΠΑΟΚ.

"Είναι μία μεταδοτική ασθένεια και πιστεύω ότι η καραντίνα είναι το σωστό μέτρο για να αποτραπεί η μετάδοση της σε άλλους παίκτες και σε ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας.

Από τότε που επιστρέψαμε από το Αζερμπαϊτζάν ένας βάκιλος ταλαιπωρεί την ομάδα. Ήδη από το περασμένο ματς με την Σλάβια κάποιοι παίκτες εμφάνισαν συμπτώματα, όμως αυτό που έγινε αυτή την ομάδα δεν το έξω ξανασυναντήσει ως προπονητής ομάδας.

Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω σε αυτό το επίπεδο. Η αναβολή του ματς ήταν η σωστή λύση, δεν γινόταν να παίξουμε, έχοντας 12 παίκτες άρρωστους", υποστήριξε ο προπονητής της Λίμπερετς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ