ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαββίδης: "Μπερντίεφ όπως Ρανιέρι"

Σαββίδης: "Μπερντίεφ όπως Ρανιέρι"
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, εξυμνεί την δουλειά του Κούρμπαν Μπερντίεφ στη Ροστόφ που πάει για τον τίτλο στη Ρωσία.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ ως μεγαλομέτοχος να μην έχει καταφερει ακόμη να πανηγυρίσει τίτλο, ωστόσο, είναι πιθανό ο Ιβάν Σαββίδης να αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της πρωταθλήτριας Ρωσίας

Η Ροστόφ κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την προηγούμενη αγωνιστική στο ρωσικό πρωτάθλημα με 2-0 και πλέον οι δύο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή με 40 βαθμούς μετά από 20 αγωνιστικές (για την ακρίβεια η Ροστόφ υπερτερεί στην ισοβαθμία).

Ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω του ομίλου εταιριών του "Agrocom", αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ομάδας του Ροστόφ (παλιότερα ήταν και μεγαλομέτοχος) και μετά το ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ έκανε δηλώσεις εκθειάζοντας τη δουλειά του προπονητή της Κούρμπαν Μπερντίεφ.

"Η ομάδα είναι πολύ καλά οργανωμένη λόγω της δουλειάς που γίνεται απ' όλους και μοιάζει με τη Λέστερ. Νομίζω ότι και ο Μπερντίεφ είναι το ίδιο καλός κόουτς όπως ο Ρανιέρι, ειδικά στο κομμάτι της οργάνωσης του παιχνιδιού και της συνολικής συμπεριφοράς της ομάδας.

Αν γνωρίζατε πόσο προβλήματα έχει η Ροστόφ (σ.σ. οικονομικής φύσης). Όταν τα διαπίστωσα πέρυσι, σοκαρίστηκα. Τόσα προβλήματα κι όμως, την ίδια ώρα, ο προπονητής μπόρεσε να οργανώσει μία ποιοτική ομάδα. Θα έλεγα ότι το 70% της επιτυχίας αυτής της ομάδας είναι ο προπονητής της", τόνισε ο Σαββίδης.

Θυμίζουμε ότι στη Ροστόφ αγωνίζεται και ο Κριστιάν Νομπόα που πουλήθηκε από τον ΠΑΟΚ με προσωπική απόφαση του Σαββίδη το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ