ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: "Θέλω να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα"

Σάντος: "Θέλω να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα"
Σάντος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την επιθυμία του να εργαστεί εκ νέου στη χώρα μας εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κατέκτησε το Euro 2016 με την Εθνική Πορτογαλίας. "Θέλω να δουλέψω στην Ελλάδα πριν αφήσω τους πάγκους" σχολίασε.

Την κατάκτηση του Euro 2016 με την Πορτογαλία πανηγύρισε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δεν ξεχνά την Ελλάδα, στην οποία δούλεψε επί σειρά ετών σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Μιλώντας στην εφημερίδα "Νέα Κρήτη" ο τεχνικός από το Εστορίλ εξέφρασε την επιθυμία του να εργαστεί και πάλι στη χώρα μας.

Ερωτώμενος αρχικά για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού και για το αν ήταν ο μόνος που πίστευε στο τρόπαιο, είπε:

"Δεν ήμουν ο μοναδικός, αλλα ειναι αλήθεια πως ελάχιστοι ακόμα αληθινά πίστευαν όπως εγώ στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού".

-Όλοι λένε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε με προπονητή τον Σάντος ένας διαφορετικός παίκτης που έπαιξε για την ομάδα! Καλύτερος γενικότερα…

"Όπως ολοι ξέρετε πολύ καλα, για μένα το σημαντικότερο πάντα ειναι η ομάδα".

-Τώρα κάνετε όνειρα για το Μουντιάλ. Με ένα νέο συμβόλαιο με την πορτογαλική ομοσπονδία και τη χώρα να σας έχει σχεδόν σαν Θεό!

"Δεν έχω όνειρα, αυτό που πάντα κάνω είναι να προσπαθώ να δουλεύω όσο περισσότερο και καλυτερα μπορώ για να υλοποιώ στόχους".

- Μετά από μεγάλες νίκες στο Euro με την Πορτογαλία μιλούσατε για τους Έλληνες φίλους σας. Η σκέψη σας πήγαινε και στην Ελλάδα! Θα θέλατε να δουλέψετε ξανά στην Ελλάδα και επίσης είναι στη σκέψη σας ένα δεύτερο σπίτι στη χώρα μας για διακοπές;

"Σίγουρα κάποια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω και να δουλέψω σαν προπονητής ξανά στην Ελλάδα! Δεν θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου χωρίς να επιστρέψω προπονητικά στην Ελλάδα! Επίσης θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω ένα σπίτι για διακοπες στην Ελλάδα".

-Όλοι εδώ στην Κρήτη γνωρίζουν πως σας αρέσει το νησί. Έχετε επισκεφτεί μάλιστα και τα αρχαία στην Κνωσό, έχετε διαβάσει για την Σπιναλόγκα. Ένα μήνυμα του Φερνάντο Σάντος στους αναγνώστες μας;

"Ναι μου αρέσει πολύ η Κρήτη. Είναι στην καρδιά μου και εχω πολλούς φίλους στο νησί. Για αυτο σε όλους τους κρητικούς στέλνω τους πιο εγκάρδιους χαιρετισμούς μου και ευχές για υγεία και ευτυχια απο τον φίλο σας Φερνάντο Σάντος".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ