ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: "Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε"

Σάντος: "Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε"

Ο Φερνάντο Σάντος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Πορτογαλίας στη φιλική νίκη επί του Βελγίου αλλά τόνισε πως χρειάζεται πολλή δουλειά ενόψει της έναρξης του Euro 2016.

"Στα πρώτα δέκα λεπτά πίστεψα ότι θα συμβεί το ίδιο πράγμα που είδαμε απέναντι στη Βουλγαρία (σ.σ. ήττα με 1-0 για την Πορτογαλία πριν από λίγες ημέρες). Ο Κουρτουά έκανε 2-3 φανταστικές αποκρούσεις. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ξανά ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι το Βέλγιο.

Είχαμε πάντα τον έλεγχο του αγώνα, με το Βέλγιο να έχει κατοχή αλλά όχι τέτοια που να μας δημιουργεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων, μετά τη νίκη με 2-1 στην Λεϊρία , για να προσθέσει:

"Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό καθώς πέρα από τον έλεγχο του αγώνα είχαμε και ένα ξέσπασμα. Στο ματς με τη Βουλγαρία δεν κάναμε κάτι λάθος, κάναμε σωστά πράγματα, αλλά με το Βέλγιο τα κάναμε όλα σωστά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να δουλεύουμε, να δουλεύουμε".

Πορτογαλία - Βέλγιο 2-1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ