ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: "Μεγάλη ικανοποίηση για το νέο συμβόλαιο"

Σάντος: "Μεγάλη ικανοποίηση για το νέο συμβόλαιο"

Ο Φερνάντο Σάντος τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την εθνική Πορτογαλίας και στάθηκε στην εμπιστοσύνη που δεν σταμάτησε να έχει ποτέ για αυτόν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Δύο ημέρες μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την εθνική Πορτογαλίας που τον "δένει" στους πρωταθλητές Ευρώπης μέχρι το 2020, ο Φερνάντο Σάντος έδωσε συνέντευξη Τύπου (μαζί με τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες) όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του ανανεώσει για τέσσερα χρόνια ακόμα.

"Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα το νέο συμβόλαιο. Όταν επιστρέψαμε από την Γαλλία συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο να τα λέγαμε στο Αλγκάρβε, όπου θα κάναμε διακοπές μετά από μία κουραστική εβδομάδα γεμάτη έντονα συναισθήματα.

Κάτσαμε σπίτι πίνοντας καφέ και ήρθαμε πολύ εύκολα σε συμφωνία", δήλωσε αρχικά ο πρώην τεχνικός των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και εθνικής Ελλάδας, για να αποκαλύψει και μία στιγμή κατά τη διάρκεια του Euro 2016 που δυνάμωσε τη σχέση του με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

"Μετά το παιχνίδι με την Αυστρία, κάποιοι είχαν κλονιστεί, όχι όμως και ο πρόεδρος. Ήταν 5 η ώρα και ετοιμαζόμασταν για το δείπνο μας όταν ήρθε στο αυτί μου και μου είπε "Μην ξεχνάς ότι στηρίζομαι σε εσένα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Έχουμε δύο ισοπαλίες και υπάρχουν κάποιοι που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους. Όχι εγώ". Αυτό που μου είπε με σημάδεψε".

Όσο για τους στόχους που θέτει πλέον με τους Ίβηρες, έχοντας πλέον κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, ο Φερνάντο Σάντος απάντησε αφοπλιστικά: "Στόχους; Όχι. Θέλουμε μόνο να νικάμε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ