ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: "Η Πορτογαλία θα είναι καλύτερη από τη Γαλλία σε έναν χρόνο"

Σάντος: "Η Πορτογαλία θα είναι καλύτερη από τη Γαλλία σε έναν χρόνο"

Πεπεισμένος πως η εθνική Πορτογαλίας θα είναι καλύτερη από την αντίστοιχη της Γαλλίας όταν θα ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι το Euro 2016, εμφανίστηκε ο Φερνάντος Σάντος.

Η Γαλλία υποχρέωσε την Πορτογαλία σε εντός έδρας φιλική ήττα με 1-0 χάρη στο γκολ του Ματιέ Βαλμπουενά πέντε λεπτά πριν το φινάλε (τελευταία νίκη των Ιβήρων κόντρα στους Γάλλους ήταν το μακρινό 1975), το γεγονός όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να ρίξει την ψυχολογία του Φερνάντο Σάντος.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας ήταν ικανοποιημένος με αυτά που είδε από την ομάδα του στο φιλικό αλλά και το γεγονός πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή τους ομίλου της στο δρόμο προς το Euro 2016 και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε:

"Είναι εμφανές πως πρέπει να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας σε κάποιους τομείς αλλά εκτιμώ ότι είχαμε καλή εμφάνιση. Κάναμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, όπως είπα, για αρκετά διαστήματα του αγώνα το παιχνίδι ήταν κάτω από τον έλεγχο της Πορτογαλίας, σε άλλα είχε τον έλεγχο η Γαλλία.

Σάντος: "Η Πορτογαλία θα είναι καλύτερη από τη Γαλλία σε έναν χρόνο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο φιλικό κόντρα στη Γαλλία και έγινε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο από τον Φερνάντο Σάντος

Οπότε εκτιμώ ότι δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε τη Γαλλία. Δεν ήταν το θέμα μας η νίκη απόψε αλλά πιστεύω ότι θα είναι σε μερικούς μήνες από τώρα όταν θα βρισκόμαστε στα γήπεδα της Γαλλίας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ