ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: "Έπρεπε να πείσω τους Έλληνες να σηκώνονται πρωί για προπονήσεις"

Σάντος: "Έπρεπε να πείσω τους Έλληνες να σηκώνονται πρωί για προπονήσεις"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε σε φόρουμ προπονητών εθνικών ομάδων και συλλόγων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την χώρα μας και την σχέση του με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, μίλησε σε φόρουμ ομοσπονδιακών τεχνικών και συλλόγων, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον πάγκο της "γαλανόλευκης" και την σχέση του με τους διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα, ο 61χρονος Πορτογάλος κόουτς εξέφρασε για μια ακόμη φορά το παράπονό του ότι οι εκλέκτορες έχουν λίγο χρόνο στην διάθεσή τους για προπονήσεις με τους παίκτες που έχουν επιλέξει για τα παιχνίδια.

"Στην Ελλάδα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές πίστευαν πολύ σε εμένα και με στήριζαν. Το βασικό πρόβλημα με τους Έλληνες, ήταν ότι έπρεπε να τους πείσω να σηκώνονται πρωί για προπονήσεις. Αφού πέτυχα αυτό, έγινα ομοσπονδιακός τεχνικός", είπε ο Φερνάντο Σάντος, ενώ μετά έκανε το μόνιμο παράπονό του:

"Το δύσκολο είναι ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής κάθεται στον πάγκο σε ένα παιχνίδι, του οποίου έχουν προηγηθεί τρεις ή τέσσερις προπονήσεις. Είναι αλήθεια ότι όταν ανέλαβα πρώτη φορά, σκέφτηκα ότι μετά από δύο ημέρες δεν πρόκειται να έχω αποτέλεσμα. Δεν ήταν έτσι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ