ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαλάχ: "Ευχαριστώ τον Θεό που δεν σκόραρα"!

Σαλάχ: "Ευχαριστώ τον Θεό που δεν σκόραρα"!

Απίστευτο και όμως αληθινό: ο Μοχάμεντ Σαλάχ ευχαρίστησε τον Θεό που χάρη στο σφύριγμα του διαιτητή δεν πέτυχε το νικητήριο γκολ της Αιγύπτου κόντρα στη Νιγηρία! Διαβάστε το λόγο.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε στο 91ο λεπτό για την Αίγυπτο κόντρα στη Νιγηρία ισοφαρίζοντας σε 1-1 και στην τελευταία φάση του αγώνα είχε την ευκαιρία να δώσει ακόμα και τη νίκη στην εθνική ομάδα της χώρας του όμως ο διαιτητής σφύριξε το φινάλε και άφησε παραπονούμενους τους συμπατριώτες του.

Όχι όμως και τον ίδιο τον άσο της Ρόμα, ο οποίος σε ένα ξέσπασμα ειλικρίνειας στην αραβική τηλεόραση, δεν έκρυψε την χαρά του για την απόφαση του διαιτητή να κόψει τη φάση και να μην τον αφήσει να σκοράρει!

Σαλάχ: "Ευχαριστώ τον Θεό που δεν σκόραρα"!

Αιτία το γεγονός ότι φοβήθηκε για τη ζωή του, καθώς στο γήπεδο βρίσκονταν περίπου 40.000 φίλαθλοι της Νιγηρίας σε ένα γήπεδο που είχε χωρητικότητα 25.000 θεατών!

"Ειλικρινά είμαι ευχαριστημένος που ο διαιτητής σφύριξε και έτσι δεν μπόρεσα να σκοράρω για το 2-1. Φοβόμουν την αντίδραση των οπαδών των γηπεδούχων σε περίπτωση ήττας της ομάδας τους και για αυτό μόλις ευχαρίστησα τον Θεό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως γύρω από τον αγωνιστικό χώρο βρίσκονταν στο φινάλε του ματς εκατοντάδες Νιγηριανοί.

Το γκολ της ισοφάρισης από τον Σαλάχ στο Νιγηρία-Αίγυπτος:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ