ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαλάχ: "Είπα όχι στη Λίβερπουλ λόγω... Μουρίνιο"

Σαλάχ: "Είπα όχι στη Λίβερπουλ λόγω... Μουρίνιο"

Στην αποκάλυψη ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν εκείνος που τον σταμάτησε από το να υπογράψει συμβόλαιο με την Λίβερπουλ το 2014, προχώρησε με δηλώσεις του ο Μοχάμεντ Σαλάχτ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρέθηκε ένα βήμα από το να μετακομίσει από την Βασιλεία στη Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2014 όμως ένα τηλεφώνημα από τον... Ζοζέ Μουρίνιο ήταν εκείνο που χάλασε το deal μεταξύ των δύο συλλόγων και τον πήγε από το "Anfield" στο "Stamford Bridge".

"Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ ήταν για αρκετούς μήνες. Είχαν ξεκινήσει συζητήσεις με την Βασιλεία από τον Οκτώβριο του 2013. Οι διαπραγματεύσεις είχαν κρατήσει καιρό διότι η Βασιλεία είχε απορρίψει περισσότερες από μία προσφορές.

Πίστευαν πως τα χρήματα που προσφέρονταν για μένα δεν ήταν αρκετά. Περίμενα από τη Λίβερπουλ να έρθει σε συμφωνία με τη Βασιλεία επειδή μου αρέσει πραγματικά η Λίβερπουλ. Ανυπομονούσα να ενταχθώ στο δυναμικό της", παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο "MBC Masr" ο άσος της Ρόμα, για να προσθέσει:

Σαλάχ: "Είπα όχι στη Λίβερπουλ λόγω... Μουρίνιο"

"Τότε ήταν που ήρθε το τηλεφώνημα από τον Μουρίνιο και άλλαξε τα πάντα. Μου εξήγησε την κατάσταση και μου είπε ότι με χρειαζόταν στην Τσέλσι. Αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που πήγα στην Τσέλσι.

Ο Μουρίνιο μου είπε ότι πίστευε πως ήμουν καλός παίκτης και ότι με ήθελε στην ομάδα του". Υπενθυμίζεται πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν μπόρεσε να στεριώσει στην Τσέλσι και δόθηκε δανεικός στη Φιορεντίνα έναν χρόνο μετά τη μετακίνησή του στην Αγγλία, ενώ τώρα αγωνίζεται στη Ρόμα που τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή από τους Λονδρέζους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ