ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρούνεϊ: "Αν δεν ήταν ο Κρόιφ, θα είχα δύο περισσότερα Champions League"

Ρούνεϊ: "Αν δεν ήταν ο Κρόιφ, θα είχα δύο περισσότερα Champions League"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έβγαλε το καπέλο στον Γιόχαν Κρόιφ, τονίζοντας πως αν δεν είχε ανεβάσει επίπεδο τη Μπαρτσελόνα ο ίδιος θα είχε βγει νικητής στους δύο τελικούς CL της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στους "μπλαουγκράνα".

Τους χαμένους τελικους Champions League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμήθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ ο οποιός ήταν καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής στο πλαίσιο του διεθνούς φιλικού της Αγγλίας με την Ολλανδία, με τον 30χρονο κάπτεν των "λιονταριών" να συνδέει την αποτυχία της ομάδας τους σε εκείνους τους τελικούς με τον... Γιόχαν Κρόιφ που έχασε πριν λίγες ημέρες τη μάχη με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα με τη δουλειά που είχε κάνει ο "ιπτάμενος Ολλανδός" στη Μπαρτσελόνα στο διάστημα που κάθησε στον πάγκο και η οποία είχε ως αποτέλεσμα οι Καταλανοί να σαρώσουν στην Ευρώπη από το 2006 και μετά.

"Βλέπεις τον τρόπο με τον οποίο παίζει η Μπαρτσελόνα που είναι εκπληκτικός και ο Κρόιφ ήταν εκείνος που τα ξεκίνησε όλα. Πιθανότατα οφείλεται σε εκείνον ότι δεν κατέκτησα άλλες δύο φορές το Champions League", δήλωσε ο Ρούνεϊ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "ITV", για να προσθέσει:

'Νομίζω ότι ξεκίνησε την εποχή της Μπαρτσελόνα στην οποιά ζούμε σήμερα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ