ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρότζερς: "Με άλλαξε η ήττα από την Κρίσταλ Πάλας"

Ρότζερς: "Με άλλαξε η ήττα από την Κρίσταλ Πάλας"

Ο Μπρένταν Ρότζερς αποκάλυψε ότι η ήττα από την Κρίσταλ Πάλας τον περασμένο Νοέμβριο ήταν ο αγώνας που τον ανάγκασε να πάρει αποφάσεις για την Λίβερπουλ και να αλλάξει ορισμένες από τις απόψεις του για το σύστημα της ομάδας.

Η Λίβερπουλ έκανε άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν καθώς είχε τρεις ήττες στα πρώτα πέντε ματς της Πρέμιερ Λιγκ και 7 ήττες στις πρώτες 19 αγωνιστικές. Από τα Χριστούγεννα ξεκίνησε η αντεπίθεση της Λίβερπουλ που δεν έχει χάσει αγώνα πρωταθλήματος το 2015 και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την 4η θέση και τρεις βαθμούς από την τρίτη θέση που βρίσκεται η Άρσεναλ.

Μετά την ήττα στο Σέλχαστ Παρκ από την Κρίσταλ Πάλας τον περασμένο Νοέμβριο ο Μπρένταν Ρότζερς αποφάσισε να κάνει αλλαγές στην Λίβερπουλ και να αναθεωρήσει ορισμένα από τα πλάνα του.

" Μετά το ματς με την Κρίσταλ Πάλας κατάλαβα ότι δεν φτάνει μόνο η υποστήριξη. Η ομάδα δεν πήγαινε καλά και δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο η κατάσταση. Θα με έδιωχναν. Λατρεύω την Λίβερπουλ και θέλω να πετύχω.

Οταν ήμουν στην Ρέντινγκ κατάλαβα ότι δεν παίζει ρόλο η στήριξη που έχει ένας προπονητής από την διοίκηση αλλά πρέπει να φέρεις αποτελέσματα και νίκες. Έπρεπε να πάρω αποφάσεις που θα μας έφερναν κοντά σε αυτό που επιθυμώ. Έπρεπε να είχα πάρει τις αποφάσεις μου νωρίτερα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ