ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρότζερς: "Δεν ήθελα τον Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ"

Ρότζερς: "Δεν ήθελα τον Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ"

Ο Μπρένταν Ρότζερς αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι ήθελε τον Αλέξις Σάντσες το καλοκαίρι του 2014 όμως η διοίκηση της Λίβερπουλ του... φόρτωσε τον Μπαλοτέλι!

Περίπου 1,5 χρόνο μετά ο Μπρένταν Ρότζερς αποφάσισε να ανοίξει το κεφάλαιο "Μάριο Μπαλοτέλι" στη Λίβερπουλ κάνοντας μάλιστα αίσθηση με δηλώσεις του, καθώς προχώρησε στην αποκαλυψη πως η έλευση του "Super Mario" το καλοκαίρι του 2014 ήταν απόφαση των διοικούντων κόντρα στη δική του βούληση.

"Εγώ ήθελα τον Αλέξις Σάντσες για την ενίσχυση της επίθεσης αλλά ο σύλλογος πίστευε ότι μπορούσε να μεταμορφώσει μία ευκαιρία των 16.000.000 λιρών σε έναν σούπερ πρωταθλητή των 50.000.000 λιρών.

Και αυτή η επιλογή μας κόστισε πάρα πολύ", τόνισε ο πρώην τεχνικός των "κόκκινων", ο οποίος ξεκαθάρισε πως ήταν αρνητικός απέναντι στη διάθεση της διοίκησης να αποκτήσει από τη Μίλαν τον "Super Mario".

Ρότζερς: "Δεν ήθελα τον Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ"

"Είχαμε χάσει τον Σάντσες, ο Μπορίνι έπρεπε να φύγει και ο Ντάνιελ (Στάριτζ) ήταν τραυματίας: έτσι οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες μου πρότειναν τον Μάριο.

Υπήρχαν συζητήσεις για την απόκτησή του αλλά στο τέλος όταν ένας σύλλογος αποφασίζει να αγοράσει έναν αθλητή, δεν έχεις άλλη επιλογή από το να προσπαθήσεις να τον διαχειριστείς όσο γίνεται καλύτερα.

Είναι δυνατός παίκτης, γρήγορος και με καλή τεχνική αλλά δεν ήταν αυτό που ψάχναμε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ