ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: "Υποστηρίζω την Ίντερ για το σκουντέτο"

Ρονάλντο: "Υποστηρίζω την Ίντερ για το σκουντέτο"

Ο Ρονάλντο δεν ξέχασε την πενταετία του στην Ίντερ και σε συνέντευξή του σε ιταλικό μέσο, αποκάλυψε πως παραμένει ακόμα φαν των "νερατζούρι". Τι είπε για την κόντρα του με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Στην Ιταλία φόρεσε τη φανέλα και των δύο μεγάλων ποδοσφαιρικών εκπροσώπων του Μιλάνου, της Ίντερ και της Μίλαν, όμως στον Ρονάλντο δεν αρέσει να το παίζει... διπλωμάτης και δηλώνει ορθά-κοφτά, μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα "Messaggero", πως είναι "νερατζούρο".

"Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του και θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός. Ακόμα και μετά την ήττα από τη Νάπολι εγώ στηρίζω την Ίντερ στη μάχη του τίτλου.

Έχω μία ξεχωριστή σχέση και με τις δύο ομάδες του Μιλάνου, όμως θα έλεγα πως η Ίντερ ήταν πολύ σημαντική για μένα. Τα πέντε χρόνια που πέρασα εκεί δεν μπορώ να τα ξεχάσω.

Η καρδιά μου χτυπάει πιο δυνατά για την Ίντερ", ξεκαθάρισε αρχικά το "φαινόμενο" αναφορικά με την πρότιμησή του από τις ομάδες του calcio, για να αναφερθεί κατοπιν στη μάχη του τίτλου λέγοντας:

Ρονάλντο: "Υποστηρίζω την Ίντερ για το σκουντέτο"

"Η Νάπολι είναι πολύ ανταγωνιστική αλλά εγώ θα έδινα προσοχή και στη Γιουβέντους, που αν και δεν είναι η ίδια με τα προηγούμενα χρόνια και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, παραμένει δυνατή. Αντίθετα βλέπω τη Ρόμα να μένει πιο πίσω".

Ο Βραζιλιάνος μίλησε και για την εποχή που αποχώρησε από τους Μιλανέζους με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του Έκτορ Ραούλ Κούπερ απέναντί του:

"Δεν είναι αλήθεια πως είπα στον Μοράτι να αλλάξει τον προπονητή, αλλά η κατάσταση με τον Κούπερ είχε φτάσει στα όρια, δεν μπορούσα να συνεχίσω. Εκείνος δεν πήρε καμία απόφαση και τότε έφυγα εγώ. Ήταν ένα τραυματικό φινάλε".

Ρονάλντο: "Υποστηρίζω την Ίντερ για το σκουντέτο"

Όσον αφορά στο φαινόμενο της οικονομικής κρίσης που μαστίζει το Καμπιονάτο, ο Ρονάλντο δήλωσε: "Η Ιταλία δεν είναι η μοναδική χώρα που αντιμετωπίζει κρίση. Είναι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο που στερείται ταλέντων.

Δεν θέλω να είμαι νοσταλγικός, όμως στη δική μου εποχή στην ομάδα υπήρχε ένας παίκτης που έκανε τη διαφορά, που όμως ήταν ο καλύτερος της χώρας του. Τώρα είναι πιο ισορροπημένο το επίπεδο μεταξύ των παικτών, αλλά πιο χαμηλό".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ