ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: "Προπονητής; Ποτέ δεν ξέρεις..."

Ρονάλντο: "Προπονητής; Ποτέ δεν ξέρεις..."

O Κριστιάνο Ρονάλντο, με αφορμή την κατάκτηση του βραβείου για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 2016, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε ακόμα ένα βραβείο για το 2016, αφού αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του έτους για τη FIFA. Ο Πορτογάλος επιθετικός κέρδισε την προτίμηση των ψηφοφόρων και επικράτησε των Λιονέλ Μέσι και Αντουάν Γκριεζμάν, οι οποίοι ήταν οι φιναλίστ από μία αρχική λίστα 23 ποδοσφαιριστών.

Με αφορμή την κατάκτηση του βραβείο "The Best", ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την προπονητική, όταν ολοκληρώσει την λαμπρή καριέρα του.

"Πολύ δύσκολα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον, όμως αυτή την στιγμή δεν βλέπω τον εαυτό μου να γίνεται προπονητής", υποστήριξε ο CR7, o οποίος αποκάλυψε, παράλληλα, ποια ήταν η κορυφαία στιγμή του το 2016:

"Η κατάκτηση του Euro. Νομίζω πως είναι το αποκορύφωμα της καριέρας μου. Δεν θέλω να μειώσω τα υπόλοιπα τρόπαια που κατέκτησα μέσα στο 2016, όπως το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, όμως η κατάκτηση του Euro ήταν ένα ξεχωριστό κατόρθωμα επειδή ήταν ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της Πορτογαλίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρονάλντο, ο κορυφαίος της χρονιάς για τη FIFA
Κριστιάνο Ρονάλντο: "Λυπάμαι που δεν ήταν εδώ η Μπαρτσελόνα"
Ο γιος του Ρονάλντο αποθεώνει τον μπαμπά του
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ