ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: "Μιλανέζος μπαμπάς μου ο Μοράτι"

Ρονάλντο: "Μιλανέζος μπαμπάς μου ο Μοράτι"

Ο Ρονάλντο βρίσκεται στο Μιλάνο ως καλεσμένος της οικογένειας Μοράτι και δεν έχασε την ευκαιρία να στάξει μέλι για τον άλλοτε διοικητικό ηγέτη της Ίντερ. Διαβάστε τι δήλωσε για Πελέ, Μαραντόνα, Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το Ίντερ-Σαμπντόρια θα έχει ιδιαίτερο χρώμα για τους οπαδούς της Ίντερ, ειδικά αυτούς που θα βρεθούν στις εξέδρες του "Meazza" το βράδυ του Σαββάτου, καθώς στις θέσεις των επισήμων θα βρίσκονται και δύο θρύλοι της ομάδας, ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Ρονάλντο.

Αμφότεροι είναι καλεσμένοι του επίτιμου προέδρου των "νερατζούρι" Μάσιμο Μοράτι, με το άλλοτε "φαινόμενο" των γηπέδων να δειπνεί στην οικεία Μοράτι την Παρακευή και να απαθανατίζει τη βραδιά μέσα από δύο συλλεκτικές φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Σήμερα γεύμα με τον Μιλανέζο μπαμπά μου", είναι το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία του μαζί με τον Μάσιμο Μοράτι ενώ σε αυτήν που είναι μαζί με όλη την οικογένεια αναφέρει: "Επειδή η Ίντερ ήταν, είναι και θα είναι πάντα η οικογένειά μου".

Η ευχή φυσικά όλων των τιφόζι των "νερατζούρι" είναι η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να πάρει λίγο από την αύρα που θα φέρουν στο γήπεδο οι Μουρίνιο και Ρονάλντο για να νικήσει τη Σαμπντόρια και να πάρει τη νίκη που τόσο χρειάζεται στη μάχη για την 3η θέση.

"Καλύτερος ο Πελέ, μετά ο Μαραντόνα"

Λίγο μετά το δείπνο του με την οικογένεια Μοράτι, ο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στο "Premium Sport" όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τους παίκτες που ξεχωρίζει τόσο από το παρελθόν όσο και στο παρόν.

"Στη σημερινή εποχή θα ήθελα να έπαιζα με τους Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ.... Αλλά ο μεγαλύτερος όλων για μένα είναι ο Πελέ, ο Μαραντόνα είναι στη δεύτερη θέση. Μετά οι Μέσι, Κριστιάνο και Νεϊμάρ. Θα ήταν εγωιστικό να βάλω τον εαυτό μου στη λίστα, εάν κάποιος άλλος με έβαζε σε αυτήν θα με ικανοποιούσε.

Φαβορί για το Champions League είναι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπάγερν. Από προπονητές θα ήθελα να είχα δουλέψει με Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα".

Ο Ρονάλντο μιλάει για τη σχέση του με την Ίντερ και την οικογένεια Μοράτι:

oggi a pranzo con il mio papà milanese...#MassimoMoratti

A photo posted by Ronaldo (@ronaldolima) on

Perché l'Inter è stata, è e sarà sempre la mia famiglia

A photo posted by Ronaldo (@ronaldolima) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ