ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμπεν: "Πισωγύρισμα η φυγή μου από τη Ρεάλ"

Real Madrid's Arjen Robben of the Netherlands reacts during the Peace Cup Andalucia 2009 soccer tournament against Al-Ittihad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, in the early hours of July 27, 2009. The match ended 1-1. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Arjen Robben of the Netherlands reacts during the Peace Cup Andalucia 2009 soccer tournament against Al-Ittihad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, in the early hours of July 27, 2009. The match ended 1-1. (AP Photo/Paul White) ASSOCIATED PRESS

Πισωγύρισμα χαρακτήρισε την αποχώρηση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς να κατακτήσει το δέκατο Champions League, ο Άριεν Ρομπεν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της UEFA.

Την εκατοστή του συμμετοχή ετοιμάζεται να κάνει ο Άριεν Ρόμπεν στο σημερινό (05/12) ματς της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Με αφορμή την ιστορική στιγμή ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Η Ρεάλ είναι φανταστική ομάδα, ειδικά με τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη", ανέφερε ο Ολλανδός.

"Ο στόχος όταν ήμουν εκεί ήταν να κατακτήσουμε το δέκατο Champions League και αυτό αποτελούσε όνειρο και για μένα. Έπαιξα εκεί για δύο χρόνια, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το τρόπαιο. Όταν έφυγα, ένιωσα πως έκανα ένα βήμα πίσω εκείνη την περίοδο", συνέχισε.

Ο Ρόμπεν αναφέρθηκε και στο νικηφόρο τελικό του Champions League εναντίον της Ντόρτμουντ το 2013, αλλά και στην καριέρα του συνολικά, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Όταν το κερδίζεις (σ.σ. Champions League) , σκέφτεσαι τα πάντα και υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα. Έχω πετύχει τόσα πολλά ως ποδοσφαιριστής και έχω αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Το να κερδίζεις το Champions League ήταν πάντα το όνειρο μου".

Photo Credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ