ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμα, Μονακό και ManUtd για Μαζουακού

Arsenal's Theo Walcott, left, vies for the ball with West Ham United's Arthur Masuaku during the English League Cup quarterfinal soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates stadium in London, Tuesday, Dec. 19, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Theo Walcott, left, vies for the ball with West Ham United's Arthur Masuaku during the English League Cup quarterfinal soccer match between Arsenal and West Ham United at the Emirates stadium in London, Tuesday, Dec. 19, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Αρτούρ Μαζουακού είναι υποψήφιος αντικαταστάτης του Έμερσον Παλμιέρι στη Ρόμα, όμως για τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού ενδιαφέρονται επίσης η Μονακό και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Ρόμα αναμένεται να πουλήσει στην Τσέλσι τον Έμερσον Παλμέρι (όπως και τον Έντιν Τζέκο), έτσι αναζητά αντικαταστάτη (αριστερό μπακ) και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Αλέις Βιδάλ της Μπαρτσελόνα.

Εκτός όμως απ' τον άλλοτε παίκτη του Πανθρακικού εξετάζει και τη λύση ενός ακόμη παίκτη που έχει παίξει στην Ελλάδα και αυτός είναι ο Αρτούρ Μαζουακού.

Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε απ' τη Βαλανσιέν με 300.000 ευρώ το 2014 και τον πούλησε το 2016 στη Γουέστ Χαμ με 7.100.000 ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή απ' τη Λαϊκη Δημοκρατία του Κονγκό θα φαίνεται έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερη μεταγραφή.

Τα "σφυριά" ζητούν 20.000.000 ευρώ για τον 24άχρονο, όμως η Ρόμα δεν είναι η μόνη που ενδιαφέρεται, καθώς είναι δεδομένο πως τον θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη Μονακό, αλλά φήμες αναφέρουν πως είναι στη λίστα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ