ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμα - Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (4-5 πέναλτι)

Ρόμα - Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (4-5 πέναλτι)

Σε ένα χορταστικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι, η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε με το... δεξί στο ICC. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήρθε 2-2 με τη Ρόμα, για να επικρατήσει με 5-4 στα πέναλτι, με τον Χαρτ να πιάνει τις δυο τελευταίες εκτελέσεις.

Στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι κρίθηκε ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με τη Ρόμα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ICC που διεξήχθη στο MSG της Μελβούρνης. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με σκορ 2-2 σε ένα ματς πλούσιο σε θέαμα, με τον γκολκίπερ των "Πολιτών", τον Χαρτ, να αποκρούει δυο πέναλτι στο τέλος και να χαρίζει τη νίκη και τους δυο βαθμούς στην ομάδα του.

Θυμηθείτε το Live του Sport24.gr

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα μόλις στο 3', όταν εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ιχεανάτσο, βγήκε απέναντι από τον Ντε Σάνκτις και άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο δεξί πλασέ. Η απάντηση της Ρόμα όμως ήταν άμεση και συγκεκριμένα ήρθε στο 8' με ένα απίστευτης ομορφιάς γκολ από τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος με δεξί "κεραυνό" έξω από την περιοχή έκανε το 1-1.

Παρά τις όποιες φάσεις έγιναν στην συνέχεια, το σκορ δεν άλλαξε ως το ημίχρονο, για να γίνει το 2-1 για τη Σίτι στο 51' με τον Ιχεανάτσο. Ο Άσλεϊ Κόουλ (είχε μπει αλλαγή στο ημίχρονο) έκανε κακό γύρισμα προς τα πίσω, ουσιαστικά έδωσε... ασίστ στον άσο της Σίτι και εκείνος με το αριστερό έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Λιάιτς με εκτέλεση φάουλ στο 87' ισοφάρισε εκ νέου και έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Εκεί, ο Κολάροβ αστόχησε στο δεύτερο πέναλτι της Σίτι, όμως ο Χαρτ έπιασε την αλά Πανένκα εκτέλεση του Ντουμπιά στο πέμπτο και τελευταίο, ενώ μετέπειτα μάντεψε την σωστή γωνία στο πέναλτι του Κεϊτά, δίνοντας τη νίκη γοήτρου στους Άγγλους που την Παρασκευή (24/7) θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στην πρεμιέρα είχε χάσει 7-6 στα πέναλτι από τη Ρόμα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ