ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριμπερί: "Δεν κοιτούν εμένα, αλλά την ουλή μου"

Bayern Munich soccer player Franck Ribery arrives for a trial on transfer fee provisions in Munich, Germany, Tuesday, Dec. 12, 2017. Ribery's former adviser Bruno Heiderscheid claims 3,45 million Euro (US$ 4 million) as provision for Ribery's transfer to Bayern Munich in 2007. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern Munich soccer player Franck Ribery arrives for a trial on transfer fee provisions in Munich, Germany, Tuesday, Dec. 12, 2017. Ribery's former adviser Bruno Heiderscheid claims 3,45 million Euro (US$ 4 million) as provision for Ribery's transfer to Bayern Munich in 2007. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Φρανκ Ριμπερί μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη για την ουλή στο πρόσωπό του, η οποία του έφτιαξε τον χαρακτήρα, αλλά τον έκανε και να υποφέρει (video)

Ο Φρανκ Ριμπερί έδωσε συνέντευξη στο "Canal +" και τόνισε πως υπέφερε λόγω της ουλής που έχει στο πρόσωπο, για τον πως τον κοιτούσαν οι γύρω του και πως του συμπεριφερόντουσαν, όμως ποτέ δεν έκλαψε και μέσα από όλο αυτό διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του.

"Η ουλή... Αυτή μου έδωσε αυτόν το χαρακτήρα και την δύναμη. Διότι όταν είσαι παιδί και έχεις μία ουλή όπως αυτή, δεν είναι εύκολο. Ο τρόπος που σε κοιτούν οι άνθρωποι, η κριτική... Η οικογένειά μου υπέφερε από αυτό", αναφέρει ο μέσος της Μπάγερν και συνεχίζει για την σκληρότητα των ανθρώπων.

"Οι άνθρωποι λένε: -Κοίτα τι έχει στο πρόσωπό του, κοίτα το κεφάλι του, τι είναι αυτή η ουλή, είναι άσχημο-. Όπου και να πήγαινα, οι άνθρωποι πάντα με έβλεπαν. Όχι γιατί ήμουν καλό άτομο, όχι γιατί με έλεγαν Φρανκ, όχι γιατί έπαιζα καλό ποδόσφαιρο, αλλά λόγω τη ουλής. Ακόμη και τώρα που παίζω ποδόσφαιρο δεν κοιτούν τον Φρανκ, αλλά την ουλή μου".

Δεν έχυσε ποτέ ούτε ένα δάκρυ, όπως ο ίδιος τονίζει. "Αν και ήμουν μικρός και με ενοχλούσε, ποτέ δεν πήγα στη γωνία και να αρχίσω να κλαίω. Ποτέ, ποτέ, ποτέ... αλλά υπέφερα".

Οι βιολογικοί γονείς του Φρανκ Ριμπερί τον εγκατέλειψαν σε ένα μοναστήρι, ενώ το τροχαίο που του άφησε την ουλή έγινε όταν ήταν 2 ετών.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ