ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεσιτάλ Μπενίτες με Κρους Ασούλ!

Ρεσιτάλ Μπενίτες με Κρους Ασούλ!

Αν και αγωνίστηκε για πάνω από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 42', η Κρους Ασούλ κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς με την Χαγουάρες Τσιάπας χάρη σε γκολ και ασίστ του Χόρχε Μπενίτες (video).

Η Κρους Ασούλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Χαγουάρες Τσιάπας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Clausura στο Μεξικό όμως με ηγέτη τον Χόρχε Μπενίτες κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη της μετά από τέσσερις μήνες.

Οι "Azulinos" μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς και κυριάρχησαν επί των αντιπάλων τους όμως στο 19' έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής (απευθείας κόκκινη) του Φρανσίσκο Ροντρίγκες και στο 42' δέχτηκαν γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον αμυντικό τους Χούλιο Ντομίνγκες να ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Σίλβιο Ρομέρο και τον δεύτερο να ανοίγει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ρεσιτάλ Μπενίτες με Κρους Ασούλ!

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως το σκηνικό ανατράπηκε πλήρως, με μεγάλο πρωταγωνιστή από πλευράς Κρους Ασούλ τον -δανεικό από τον Ολυμπιακό- Χόρχε Μπενίτες.

Ρεσιτάλ Μπενίτες με Κρους Ασούλ!

Αρχικά ο 23χρονος Παραγουανός φορ ισοφάρισε στο 52' με δεξί πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή ενώ στο 78' έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενουμένων, δίνοντας την ευκαιρία στον Άλντο Λεάο Ραμίρες να κάνει το 2-1 με δυνατό σουτ.

Κρους Ασούλ - Χαγουάρες Τσιάπας 2-1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ